Antena Căutare

Se dezlănțuie urgia peste România! Temperaturi siberiene și cantități uriașe de zăpadă vor îngheța țara! Cât ține frigul

Cel mai greu episod de iarnă din acest sezon abia acum începe! Vine aerul polar peste România. Va ninge în toată ţara, iar din cauza vântului puternic vom resimţi temperaturi siberiene! 

Cel mai greu episod de iarnă din acest sezon abia acum începe! Vine aerul polar peste România. Va ninge în toată ţara, iar din cauza vântului puternic vom resimţi temperaturi siberiene!

Nu trebuie să privim în calendar. Deşi primavara ar trebui să vină săptămâna viitoare, iarna grea abia acum se instalează.

Vom fi afectaţi de un vortex polar, în traducere o masă de aer extrem de rece, care coboară din Siberia şi face ca temperaturile să scadă dramatic în cea mai mare parte a Europei. Este fenomenul care va îngheţa în zilele următoare inclusiv ţara noastră.

Răcirea începe de mâine, când în nordul Moldovei temperaturile nu vor trece de -6.-5 grade la amiază. Duminică va fi şi mai rece, maxime negative în toată ţara, de la -12 la -4 grade. În plus, va ninge în sudul României.

Luni, ninsorile cuprind toată ţara, iar în nordul Moldovei şi în judeţele din estul Transilvaniei, temperaturile nu vor trece de -10 grade la amiază. Problema este că vântul puternic va accentua senzaţia de frig. Conform celor de la serviciul Salvamont Neamţ, în zona Ceahlăului s-ar putea resimţi aproximativ -35 de grade din cauza vântului puternic.

Acest episod de iarnă autentică va ţine cel puţin până pe întâi martie.

Ce se întâmplă în corpul tău dacă înghiți puțină zăpadă? Românii au descoperit ceva incredibil!... Scene desprinse dintr-un film de groază, la Roman! Un tânăr a fost filmat în timp ce își împinge tatăl pe geam! (VIDEO)...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x