Căutare Live

Se schimbă Codul Rutier în 2020! Șoferii vor fi controlați mult mai des

Anul 2020 vine cu mai multe schimbări ale Codului Rutier, printre acestea se numără și legea prin care indivizii vor putea obține permisul de conducere doar dacă au cel puțin 10 clase, dar și cea prin care posesorii de permis în vârstă vor face controalele medicale mai des.

Se schimbă Codul Rutier în 2020! Șoferii vor fi controlați mult mai des

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor realizează, gestionează şi pune la dispoziţia publicului o aplicaţie informatică, în mod gratuit, printr-un serviciu on-line, pe pagina proprie de internet, pentru a se verifica situaţia înmatriculării unui vehicul, precum şi motivul suspendării înmatriculării acestuia.

De la 1 iulie 2020, persoanele care vor să dețină carnet de conducere trebuie să aibă absolvite cel puţin 10 clase, iar persoanele în vârstă care încă mai doresc să conducă pe drumurile publice vor fi obligaţi să facă mai des controlul medical.

În plus, noile reglementări ale Codului Rutier prevăd ca persoanele care sunt prinse vorbind la telefon în timp ce se află la volan să fie sancționați prin suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Razie în Capitală! Peste 600 de kilograme de petarde au fost confiscate. „Deținerea reprezintă o infracțiune”... Ţările care au intrat deja în anul 2020! În Hong Kong noul an a fost sărbătorit fără celebrul foc de artificii...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri