Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Se schimbă tot în cazul morții lui Emi Pian! Presupusul criminal, victima interlopilor! Ce s-a găsit în casa clanului Duduianu

Răsturnare de situație în cazul uciderii lui Emi Pian. Cei doi frați ai interlopului ar putea fi arestați.

Se schimbă tot în cazul morții lui Emi Pian! Presupusul criminal, victima interlopilor! Ce s-a găsit în casa clanului Duduianu

Fraţii interlopului Emi Pian, Ciprian şi Graţian Pian, dar şi un văr al acestora, află astăzi dacă vor fi arestaţi preventiv. Cei trei au fost reţinuşi, pentru că ar fi încercat să-l ucidă pe presupusul criminal al interlopului Emi Pian, Gheorghe Emanuel Richard, zis şi Napy.

Joi, în jurul prânzului, cei trei indivizi reţinuţi miercuri seara de procurori urmează să ajungă la instanţă cu propunerere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru presupuse infracţiuni de tentativă de omor asupra tânărului de 27 de ani, principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian, Richard Gheorghe Emanuel, cunoscut ca Napy.

Procurorii au anunțat miercuri, într-un comunicat, că cei trei mebri ai clanului Duduianu, fraţii Ciprian şi Graţian Pian, şi vărul lor Oneaţă, l-ar fi lovit pe tânărul de 27 de ani cu obiecte contondente şi i-ar fi provocat acestuia numeroase răni la cap, la braț şi la spate.

Joi, autoritățile vor hotărî dacă cei trei membri al clanului Duduianu vor rămâne în arest preventiv sau vor merge acasă, sub măsura arestului la domiciliu, sau vor rămâne cu control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Percheziții în casa clanului Duduianu

Miercuri au avut percheziții la vila familiei Pian. De la șase dimineața, mascații au descins la locuință.

În urma operațiunii, au fost ridicate șapte cutii, cu foarte multe documente. Oamenii legii au găsit și un cuțit de bucătărie, despre care avocatul Duduienilor a declarat că este un cuțit pe care fiecare gospodar îl are în casă.

Elvis Pian a declarat, miercuri în fața jurnaliștilor, că cei din clanului Duduianu nu se simt vinovați și cer autorităților să facă dreptate și să facă descinderi și la cei din clanul Rinu.

Sursa: Antena 3

Recomandari