Antena Căutare

Se schimbă VREMEA RADICAL! Ce surprize ne aşteaptă în zilele următoare

Vremea se încălzește din nou. După câteva zile cu ploi și temperaturi mai scăzute, mercurul din termometre urcă iar până la pragul de caniculă.

Vremea se încălzește din nou. După câteva zile cu ploi și temperaturi mai scăzute, mercurul din termometre urcă iar până la pragul de caniculă.

MARȚI: Va fi o zi predominant frumoasã, cu cer variabil, cu unele înnorãri la începutul zilei în Dobrogea şi dupã-amiaza în zona de munte, unde, izolat şi trecãtor, vor cădea ploi slabe, însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va mai avea intensificãri tot în sud-estul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 25 şi 31 de grade, conform REALITATEA TV.

Şi în Bucureşti vremea va fi frumoasă şi în încălzire. De la cele 14-16 grade din zori, mercurul urca la amiază la 29-30 de grade Celsius.

La munte, continuă să se încălzească şi vremea va fi în general frumoasã. Cerul este variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza, când izolat şi trecãtor va ploua slab şi se vor semnala descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

La mare, o zi normalã termic, cu cer variabil, cu înnorãri trecãtoare la începutul zilei, când în extremitatea sud-esticã vor fi averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri temporare ziua. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 25 şi 27 de grade, temperatura apei mãrii, între 21 şi 23 de grade.

În regiunile intracarpatice, vreme predominant însorită, doar la munte după-amiaza pot fi ploi slabe. Temperatură mai creşte, trece puţin de 30 de grade în Câmpia de Vest, 32 de grade la Oradea, Arad şi Timişoara.

Vreme frumoasă şi în sudul tării, cu averse slabe şi descărcări electrice după-amiaza. Maximele, puţin mai mari decât ieri, sunt de 29-30 de grade.

În Dobrogea, vor mai fi înnorãri la începutul zilei şi ploi slabe, poate şi descărcări electrice. La amiaza vor fi 28 de grade la Tulcea şi 26 la Constantă.
Cer variabil în Moldova şi valori termice puţin mai mari decât ieri -la amiaza valori între 25 de grade în nordul regiunii şi 30 de grade în sud la Focşani.

MIERCURI: Miercuri, vremea va continua să se încălzească, astfel ca temperatura trece de 30 de grade în vestul și sud-vestul țării, local și în centru și sud.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza în zona de munte și în regiunile nordice, unde izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Se mai încălzeşte un pic şi în Bucureşti mâine (15-17 grade dimineaţa în oraş -spre 13 grade în imprejurimi- şi 31-32 de grade la amiază). Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața.

JOI: Joi, încălzirea continua, astfel ca local va fi canicula în regiunile vestice și sud-vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade în nordul litoralului și 36 de grade în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza în nordul țării și în zona de munte unde, pe arii restrânse, vor fi averse însoțite de descărcări electrice. Cu totul izolat vor fi condiții de grindină.

În Bucureşti, joi, cer variabil, mai mult senin dimineața, iar vântul va sufla slab și moderat. 16-18 grade la prima oră a zilei şi o temperatură maximă în jurul valorii de 32 de grade.

Veste URIAȘĂ pentru fumători! Ce se poate întâmpla în următoarele zile! Se va fuma din nou în localuri?... Un avion a aterizat de urgență la București! A fost solicitată intervenția mai multor ambulanțe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x