Antena Căutare

Șef din Poliție, prins băut la volan: "Cine greșește, plătește! Am băut și eu o bere"

Șeful Direcției control intern Ionică Iulian, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, a fost prin în stare de ebrietate la volan.

Șef din Poliție, prins băut la volan: "Cine greșește, plătește! Am băut și eu o bere"
Șef din Poliție, prins băut la volan: "Cine greșește, plăteste! Am băut și eu o bere"

Polițiștii care l-au depistat băut la volan pe Ionică Iulian i-au reținut imediat permisul de conducere. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, pe o stradă din București, iar totul a fost ținut secret de reprezentanții Poliției.

În momentul în care a fost testat cu aparatul etilotest, Iulian avea o alcoolemie de 0,22 alcool pur în aerul expirat.

"Înțelegem că s-ar fi făcut mai multe presiuni asupra unor persoane ca acest subiect să nu iasă în presă", a spus reporterul Antena 3 Roxana Ciucă.

Reacția lui Ionică Iulian, după ce a fost prins băut la volan

Șeful direcției de control intern din IGPR, Ionică Iulian, a avut prima reacție la dezvăluirile exclusive ale Antenei 3: “Cine greșește, plăteste! Am băut și eu o bere, m-au prins și mi-au luat permisul”.

Iaşi: Mii de peşti morţi în râurile Bahlui şi Jijia. Cauza ar fi nivelul scăzut al oxigenului din apă, pe fondul variaţi... ”Dacă luăm măsuri bune, cam în două săptămâni vom avea o reducere a cazurilor”, spune medicul Virgil Musta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x