Antena Căutare

Seful Directiei Apelor Olt a fost retinut de procurorii DNA

Dorin Dobrisan, seful Directiei Apelor Olt, a fost retinut de procurorii DNA Pitesti. Este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu dupa ce, pe vremea cand era directorul unei banci, ar fi acordat credite preferentiale unui om de afaceri din oras, si el retinut in acest caz.

Dorin Dobrisan a iesit de la audieri si nu a facut nici o declaratie. Procurorii DNA au descins la el acasa ieri dimineata si apoi au facut o perchezitie la birou. Anchetatorii au ridicat mai multe acte si dosare ale unor persoane carora Dobrisan le-ar fi dat credite fara garantii.

Alaturi de Dobrisan, a mai fost retinut si omul de afaceri valcean Ovidiu Ciogescu, care este acuzat de dare de mita in acelasi dosar.

Numele lui Dorin Dobrisan este vehiculat si in "afacerea Rarora", in urma careia un alt valcean a pagubit o banca cu 800 de mii de lei. Deocamdata, cercetarile in acest caz nu au fost finalizate.





Productia de vin, in mare pericol... Maternitatea Giulesti se va redeschide la sfarsitul lunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x