Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Video. Șeful Serviciului Înmatriculări Teleorman a rămas fără plăcuțele de înmatriculare pentru că erau... neconforme!

Se întâmplă în România anului 2019. Șefului Serviciului de Permise și Înmatriculări din Teleorman i s-au reținut plăcuțele de înmatriculare a automobilului propriu pentru că erau neconforme

Se întâmplă în România anului 2019. Șefului Serviciului de Permise și Înmatriculări din Teleorman i s-au reținut plăcuțele de înmatriculare a automobilului propriu pentru că erau neconforme.

Dan Eib a fost oprit în trafic de agentul de la Poliția Rutieră, Domnel Neagu, acesta din urmă deposedându-l de plăcuțe și amendându-l cu 145 de lei pentru încălcarea legii. În ciuda reacției șefului de la înmatriculări, agentul a fost de neînduplecat și l-a forțat pe colegul său să apeleze la o mașină cu rampă pentru a ajunge cu mașina la domiciliu.

Presa locală din Teleorman înaintează varianta unei răfuieli, care se bazează pe conflicte mai vechi, însă nimeni nu a confirmat aceste informații.

Despre cei doi polițiști, gura lumii vorbește că ar avea un conflict mai vechi. Se pare că totul ar fi pornit de la faptul că un apropiat al agentului Neagu Domnel ar deține o școală de șoferi, punct de plecare al disputei dintre agentul de rutieră și agentul Dan Eib și soția acestuia, angajați ai Serviciului regim Permise și Înmatriculări, scrie ziarulteleormanul.ro.

Sursă video: Total Impact

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro