Antena Căutare

Semnal de alarmă! Covid-19 are noi simptome, febra și tusea NU sunt singurele semne! "Am simţit o presiune puternică în piept şi am răguşit brusc"

Semnal de alarmă! Infecţia cu noul coronavirus poate da simptome atipice: erupţii asemănătoare degerăturilor, pierderea mirosului, conjuctivită, necroză sau ameţeli. Medicii spun că virusul produce dezechilibre care duc la modificări vitale în organism.

"Am avut frisoane puternice, am avut febră, febra a urcat la 38 cu 3. Am simţit o presiune puternică în piept şi am răguşit brusc", spune un pacient.

Un nou simptom al coronavirusului atacă pacienții! Pare că le-au degerat picioarele, sunt roșii și tumefiate: „acestea sunt leziuni purpurii"

Sunt cele mai întâlnite simptome printre pacienţii cu coronavirus. Medici din întreaga lume au descoperit însă şi alte semne ce pot indica infecţia. De exemplu, dureri musculare sau de cap, înfundarea nasului, ameţeli, conjuctivită, necroze. Sunt însă şi bolnavi cărora le-au apărut erupţii pe degete, roşii sau violet, asemănătoare degerăturilor. La Iaşi au fost mai multe astfel de cazuri.

Imagini virale! Italienii ar putea fi închiși din nou în case. Oamenii au umplut străzile, fără mască și nu mai respectă distanțarea

"Erau niste pete care mimau foarte bine o alergie. Tocmai de aceea ne-am gândit să nu fie o alergie medicamentoasă. Am oprit medicamentele, nu au dispărut la antialergice"

Tot la Iaşi, o parte din pacienţii cu forme grave au devenit extrem de agitaţi, iar la Bucureşti doctorii au tratat mai mulţi bolnavi care şi-au pierdut mirosul sau gustul.

Declarația pe propria raspunderea a fost actualizată! Intervalele orare de circulație ale vârstnicilor sunt menționate

În momentul în care un pacient are o formă severă apar diverse dezechilibre metabolice şi în sfera imunologică în aşa fel încât apar acest modificări la nivelul coagulării și modificări la nivelul diverselor organe.

Site-ul MAI publică regulile aplicabile de săptămâna viitoare. Mall-urile și restaurantele, posibilă deschidere pe 15 iunie

La Timişoara, în schimb, cei mai mulţi bolnavi au avut simptomele "comune": febra, tusea, disfagia, durerea în gât, durerea de cap, dureri de muşchi sau dureri la nivelul toracelui.

Specialiştii ne sfătuiesc să NU mergem la spital la primele simptome. Ar trebui să sunăm medicul de familie sau să apelăm 112.

O familie și-a infectat animalul de companie cu coronavirus, apoi l-au eutanasiat. La veterinar, medicul a avut un șoc, ce simptome prezenta

Mărturiile doctorului Virgil Păunescu: "M-am vaccinat împotriva Covid-19, funcționează!" În două săptămâni are confirmarea unui laborator din afara României

Care sunt măsurile propuse pentru dată de 15 mai: firmele care au mai mult de 50 de angajaţi trebuie să își decaleze pro... Poşta Română a redeschis trei rute noi pentru îndrumarea traficului poştal internaţional cu Ungaria, Bulgaria şi Serbia,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x