Antena Căutare

Semnal de alarmă: România a intrat în criză profundă. Populația țării a scăzut tulburător de mult, iar statul nu știe ce să mai facă

După 30 de ani de spor natural negativ, populația efectivă României s-a redus cu treime. Țara noastră și-a pierdut deja 15% din numărul total al copiilor care au plecat împreună cu părinții lor ăn străinătate.

Nivelul de trai diun România a crescut semnificativ față de acum 10 sau 15 ani. Statul român are astăzi resursele necesare pentru a investi în viitorul tinerilor și al copiilor noștri determinându-i pe părințiilo lor să rămână sau să se întoarcă acasă.

Potrivit estimărilor oficiale în jur de 5 milioane de români trăiesc ăn afara granițelor. Cea mai mare comunitatea de romîni trăiește în Italia, unde, oficial locuiesc 1,2 milioane de români.

Te bucuri de o zi liberă, dar habar n-ai că locul căruia i-o datorezi este în paragină! Dan Negru: „Istoria României, o ... Măsuri de siguranță pe aeroporturi împotriva virusului fără leac. Acolo unde există suspiciuni, pasagerii sunt consultaţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x