Antena Căutare

Senzații tari românești la ora de anatomie! Un fost profesor şi-a lăsat moştenire scheletul unei şcoli din Prahova

La şcoala din Puchenii Moşneni din Prahova există scheletul unui fost profesor, care a fost şi director al şcolii!

La şcoala din Puchenii Moşneni din Prahova există scheletul unui fost profesor, care a fost şi director al şcolii!

Deşi nu mai este în viaţă de multă vreme, în liceu, amintirea fostului director al şcolii este încă vie. O păstrează astfel şi. scheletul profesorului, care acum este material didactic pentru elevii care învaţă anatomia.

Profesorul Popescu, cel care a lăsat scheletul lui drept moştenire, a predat pe timpuri muzică. A scris partituri şi şi-a îndrăgit tare elevii. De aici şi dorinţa ca osemintele lui să rămână în şcoala în care a predat.

Elevii, fascinați de poveste

Cert este că atunci când află povestea scheletului din suportul de sticlă, elevii dau fuga la el, să-l vadă mai bine. Ora de anatomie devine astfel mult mai interesantă.

După ce prind frumuseţea poveştii rămân încântaţi şi într-un fel se familiarizează cu această prezenţă insolită. Pe lângă faptul că şi-a lăsat osemintele, dascălul s-a implicat şi în educarea ţăranilor din acele vremuri.

Gestul neobişnuit al profesorului din Pucheni, Prahova, care şi-a donat scheletul după moarte şcolii, este cunoscut şi în afara graniţelor. Pe viitor, conducerea şcolii îşi doreşte să amenajeze un spaţiu şi mai adecvat pentru scheletul uman, ca nu cumva să se deterioreze.

Vremea continuă să se răcească. Prognoza meteo pentru următoarele zile... ATENŢIE, ELEVI! S-au afişat subiectele pentru BAC 2017 şi Evaluarea Naţională 2017...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x