Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Sfârșit tragic la o nuntă! Mirele a fost ucis în timpul petrecerii! „L-am strigat pe nume sperând că îmi va răspunde”

Un mire a fost ucis în bătaie, chiar la câțiva pași de unde avea loc petrecerea de nuntă, de către doi bărbați. Bărbatul a murit în urma unui traumatism cranian, fiind lovit cu o bâtă.

Sfârșit tragic la o nuntă! Mirele a fost ucis în timpul petrecerii!

Rony Aristides Castaneda Ramirez, în vârstă de 28 de ani, şi Josue Daniel Castaneda Ramirez, în vârstă de 19 ani, sunt acuzaţi că l-au ucis pe Joseph Melgoza. În plus cei doi au agresat și alţi doi bărbaţi prezenți la nuntă.

În plângere este specificat faptul că mirele a fost agresat cu o bâtă de baseball. Cei doi sunt acuzați de omor și atac asupra a două persoane cu o armă mortală

Mirele, în vârstă de 30 de ani, a fost ucis la o zi după nuntă, chiar la câțiva pași de restaurantul unde avea loc petrecerea. Membrii familiei susțin faptul că cei doi agresori nu au fost invitați la nuntă, iar autoritățile nu au găst nicio legătură între agresori și victimă.

„După ce s-a terminat ceremonia, am mers la petrecere. Am mâncat, am sărbătorit, ne-am bucurat. Totul era perfect. Nu ne-am gândit prea mult la ei deoarece erau atâtea persoane pe care nu le cunoşteam la nuntă. Era atât de târziu încât am crezut că toţi oamenii rămaşi la petrecere sunt foarte apropiaţi famiilor. Aşa că am presupus că cineva sigur îi ştia”, a explicat fratele mirelui.

La un moment dat o persoană le-a cerut celor doi bărbați să iasă din clădirem, însă abia după ce s-a terminat petrecerea. Ulterior, unul dintre aceștia s-a întors pe motivul că și-a uitat telefonul, iar în acel moment a început bătaia.

„Am alergat spre el şi l-am strigat pe nume sperând că-mi va răspunde. Era atât de întuneric”, a declarat mireasa.

Recomandari