Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Și-a ținut bunica decedată în casă pentru a-i încasa pensia. „ Era ţinută într-o cameră cu geamurile închise, iar la uşă erau puse covoare pentru a nu ieşi mirosul”

Locatarii unui bloc din orașul Târgu-Jiu au găsit cadavrul mumificat al unei bătrâne de 90 de ani și trupul neînsuflețit al nepoatei sale în apartamentul în care acestea locuiau împreună.

Locatarii unui bloc din orașul Târgu-Jiu au găsit cadavrul mumificat al unei bătrâne de 90 de ani și trupul neînsuflețit al nepoatei sale în apartamentul în care acestea locuiau împreună.

Femeia de 42 de ani s-a spânzurat de suportul de perdea, vecinii consideră că aceasta a intrat în depresie după ce a rămas fără loc de muncă.

Corina Tănăsoiu era de profosie inginer, iar recent a rămas fără locul de muncă. Corina suferea de depresie și s-a gândit să nu declare moartea bunicii sale pentru a-i putea încasa pensia. Banii erau dați de către o poștăriță unei familii din localitatea Albeni, unde avea bătrâna domiciliul, după care ajungeau la nepoata acesteia.

„A lucrat, dar de mai multe luni nu mai lucrează. Nu s-a simţit nimic, pentru că bunica era ţinută într-o cameră cu geamurile închise, iar la uşă erau puse covoare pentru a nu ieşi mirosul. Sunt doi ani de când s-a introdus contorizarea separată la apă, iar apartamentul unde locuia este singurul care nu are contorizare. Nu le-a permis lucrătorilor să intre. Cred că de atunci era moartă“, a spus un vecin.

Locatarii blocului din cartierul Lido, Târgu-Jiu nu bănuiau nimic, însă se zvonea faptul că trebuia să ajungă o soră în vizită și că nepoata s-a speriat, așa că și-a luat viața.

„Nu stătea aici. Ea se mutase. Ne-a povestit că stă cu cineva şi că vrea să-şi facă o casă. Venea foarte rar. Am vorbit cu ea săptămâna trecută. Ea cobora, iar eu urcam. Era puţin abătută. Am întrebat-o ce face bătrâna şi mi-a răspuns că este la ţară, că nu a mai vrut să stea şi că are grijă o vecină de ea, iar bunica era moartă în casă“ , a declarat o vecină