Și-a ținut bunica decedată în casă pentru a-i încasa pensia. „ Era ţinută într-o cameră cu geamurile închise, iar la uşă erau puse covoare pentru a nu ieşi mirosul”

 
+2 click pentru
galerie

Locatarii unui bloc din orașul Târgu-Jiu au găsit cadavrul mumificat al unei bătrâne de 90 de ani și trupul neînsuflețit al nepoatei sale în apartamentul în care acestea locuiau împreună.

Femeia de 42 de ani s-a spânzurat de suportul de perdea, vecinii consideră că aceasta a intrat în depresie după ce a rămas fără loc de muncă.

Corina Tănăsoiu era de profosie inginer, iar recent a rămas fără locul de muncă. Corina suferea de depresie și s-a gândit să nu declare moartea bunicii sale pentru a-i putea încasa pensia. Banii erau dați de către o poștăriță unei familii din localitatea Albeni, unde avea bătrâna domiciliul, după care ajungeau la nepoata acesteia. 

„A lucrat, dar de mai multe luni nu mai lucrează. Nu s-a simţit nimic, pentru că bunica era ţinută într-o cameră cu geamurile închise, iar la uşă erau puse covoare pentru a nu ieşi mirosul. Sunt doi ani de când s-a introdus contorizarea separată la apă, iar apartamentul unde locuia este singurul care nu are contorizare. Nu le-a permis lucrătorilor să intre. Cred că de atunci era moartă“, a spus un vecin.

Locatarii blocului din cartierul Lido, Târgu-Jiu nu bănuiau nimic, însă se zvonea faptul că trebuia să ajungă o soră în vizită și că nepoata s-a speriat, așa că și-a luat viața.

„Nu stătea aici. Ea se mutase. Ne-a povestit că stă cu cineva şi că vrea să-şi facă o casă. Venea foarte rar. Am vorbit cu ea săptămâna trecută. Ea cobora, iar eu urcam. Era puţin abătută. Am întrebat-o ce face bătrâna şi mi-a răspuns că este la ţară, că nu a mai vrut să stea şi că are grijă o vecină de ea, iar bunica era moartă în casă“ , a declarat o vecinăfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI