Și-a abuzat propria fiică și a lăsat-o însărcinată. Fata de 14 ani a născut o fetiță: "Două luni a abuzat-o în fiecare zi"

 

După ce și-a violat în repetate rânduri fiica de doar 14 ani, tatăl monstru a devenit... tată. Fata a rămas însărcinată în urma incestului și a născut o fetiță. Totul s-a întâmplat în Suceava chiar sub nasul mamei fetei care spune că nu a bănuit nimic.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au pus sub acuzare şi băgat după gratii un bărbat despre care s-au adunat probe că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa în vârstă de 14 ani, minora născând ulterior un copil făcut cu tatăl ei.

Potrivit Monitorul de Suceava, din cercetările derulate de procurori rezultă că inculpatul, Virgil S., a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa în perioada iulie-august 2016, la intervale diferite de timp. Minora a născut o fetiţă în luna aprilie 2017, iar cercetările derulate de aici încolo au dus la descoperirea oribilelor fapte.

Bărbatul a fost pus sub acuzare și reținut

Bărbatul a fost pus sub acuzare în această săptămână pentru infracţiunea de act sexual cu un minor, fiind reţinut pentru 24 de ore, mai scrie presa locală. Inculpatul a fost prezentat apoi în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Rădăuţi a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru următoarele 30 de zile.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI