Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Sicriul lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost primit acasă cu manele și covor roșu. Poliția a stat pe margine

Sicriul cu Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, ucis din cauza acestor legi şi a neînţelegerilor la jocul de barbut, a fost primit acasă, pe ritmuri de manele, cu lăutari şi covor roşu. La evenimentul la care erau sute de oameni, poliţia a stat pe margine şi a anunţat că a dat amenzi.

Priveghiul se desfăşoară chiar peste drum de penitenciarul Rahova unde este încarcerat tatăl lui Emi Pian. E jale mare în lumea interlopă din Bucureşti. Pe melodii din filme cu mafioţi italieni, dar pe ritm de manea autohtonă, sicriul cu Emi Pian a fost scos în mulţimea deja adunată în curte.

Ce mesaje a postat, pe internet, presupusul criminal al interlopului Emi Pian! Ciprian „Napy” a ajuns în stare gravă la spital: „Vă aștept”

Priveghiul interlopului Emi Pian, cu manele și lăutari

Cunoscuţii fostului lider interlop sunt îngenuncheaţi în faţa sicriului, chiar în faţa penitenciarului Rahova, unde e încarcerat tatăl lui. Printre ei se zăresc și poliţişti care urmăresc situaţia, fără să şi facă ceva. Şi cum durerea nu ţine cont de pandemie, curtea casei e plină de oameni care filmează priveghiul şi transmit live.

Update. Penitenciarul Rahova infirmă informația că tatăl interlopului Emi Pian a murit, după ce a aflat că fiul lui a fost ucis

Fără măşti, fără distanţare fizică la priveghiul interlopului ucis în Capitală

Totul devine o negociere chiar cu forţele de ordine. Poliţia nu scoate o vorbă despre principalul suspect. Deşi, în spital, sub pază, este un lider al clanului rival.

Chiar dacă aveau informaţii despre activităţile ilegale ale clanurilor, au intervenit abia aseară, la câteva acţiuni de control în sectoarele 2 şi 5.

Recomandari