Antena Căutare

Sicriul tinerei care a murit pe scenă a fost depus la capelă. Soțul e răspus de durere: ”La mine în brațe s-a întâmplat totul”

Ies la iveal detalii cutremurătoare despre ultimele clipe ale dansatoarei care a murit pe scenă, în timpul unui spectacol. Trupul neînsufleţit a fost depus la capelă, unde soţul ei, răpus de durere, îşi ia adio de la ea

Declaraţiile soţului dasantoarei care a murit după ce s-a prăbuşit pe scenă, zilele trecute, la Sibiș, în timpul unui concert, sunt sfâșietoare. Bărbatul a găsit puterea să vorbească şi să explice ce s-a întâmplat, dar şi ce scrie în certificatul medico-legal.

Ies la iveal detalii cutremurătoare despre ultimele clipe ale dansatoarei. Trupul neînsufleţit a fost depus la capelă, unde soţul ei, răpus de durere, îşi ia adio de la ea.

Diana, în vârstă de 33 de ani, a leșinat pe scenă, în timp ce dansa, la Balul Bobocilor din Sebiș. Alături de ea era și soțul ei, dansator și el. Tânăra a fost dusă la spital, însă, în ciuda tuturor eforturilor, medicii au anunţat decesul în jurul orei 01.00.

Sicriul tinerei care a murit pe scenă a fost depus la capelă. Soțul e răspus de durere: ”La mine în brațe s-a întâmplat totul”

Cristian Sârb, managerul Spitalului de Boli Cronice Sebiș, unde fata a fost transportată, a dezvăluit că tânăra a fost resuscitată de trei ori.

ULTIMA ORĂ. Decizie definitivă în cazul procesului lui Mitică Dragomir!... Doar în România se poate întâmpla așa ceva! O fetiță de 9 ani este trimisă în judecată de Casa de Asigurări de Sănătate....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x