Antena Căutare

Bacalaureatul 2019 e în pericol! Decizie fără precedent în urma simulării de azi

"Nu am avut chef să învăţ". Cam aşa sună multe dintre răspunsurile tinerilor care au susţinut astăzi simularea pentru Bacalaureat.

"Nu am avut chef să învăţ". Cam aşa sună multe dintre răspunsurile tinerilor care au susţinut astăzi simularea pentru Bacalaureat. Alţii au continuat boicotul şi au predat foaia albă sau au scris pe lucrări nemulţumirile faţă de sistemul de învăţământ românesc. Este pentru prima oară în România când liceenii recurg la un astfel de gest.

Structura examenelor, programa şcolară, fondul clasei, orarul elevilor şi arhitectura curriculară. Sunt nemulţumirile despre care au scris elevii la simulare.

Mulţi dintre tineri s-au gândit să nu se prezinte deloc la examen. 10 la sută dintre cei din Bucureşti nu au fost astăzi la simularea de Bacalaureat.

Elevii de clasa a douăsprezecea au avut de comentat particularităţile unui personaj din romanul interbelic, iar cei de la clasa a unsprezecea au scris despre comedie. Uşor, spun profesorii, dar dificil pentru elevii care nu au învăţat. Şi se mai şi laudă cu asta!

Calendarul simulărilor continuă mâine cu limba maternă, miercuri, cu proba obligatorie a profilului, iar joi cu examenul la alegere, în funcţie de specializare. Rezultatele vor fi afişate pe 29 martie.

Un copil de aproape 2 ani a murit după ce a căzut de la etajul 4! Mama micuțului se afla în casă... Părintele Necula, avertisment pentru creștini! Pericol uriaș pentru credincioșii din România! „Trebuie să știți...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x