Antena Căutare

Simulare Evaluare Națională Matematică, clasa VII-a și a VIII-a. Câți elevi au fost excluși pentru copiat

Simulare Evaluare Națională Matematică, clasa VII-a și a VIII începe la ora 9. Elevi dați afară pentru copiat

Simulare Evaluare Națională Matematică, clasa VII-a și a VIII-a. Câți elevi au fost excluși pentru copiat
simulare evaluarea nationala matematica

Simulare Evaluare Națională Matematică, clasa VII-a și a VIII începe la ora 9. La simularea de la Evaluarea Națională Limba Română, doi elevi au fost excluși pentru că au încercat să copieze.

Simulare Evaluare Națională Matematică 2019 începe azi, ora 9.00. Anul acesta, în premieră, simularea la matematică o vor susține atât elevii claselor a VII-a, cât și elevii claselor a VIII-a, cu scopul de a se obișnui cu Evaluarea Națională, pe care o vor susține în anul școlar 2019-2020. Doi elevi din București au încercat să copieze la simulare, motiv pentru care au fost dați afară din sala de examen.

Simulare Evaluare Națională Matematică 2019 începe azi! Subiecte și tot ce trebuie să știi

Simulare Evaluare Națională Matematică 2019. Ministerul Educației a decis să testeze pe elevii de clasele a VII-a o nouă “structură posibilă” a subiectelor de la examenul propriu-zis de Matematică de anul viitor, cu minimum 30% teste grilă. Anul acesta, elevii de clasa a VII-a vor avea teste grilă la simulare, deși vă reamintim scandalul generat de acestea la începutul anului, în care numeroși profesori susțineau că grilele la examen nu vor face decât să crească rata de promovabilitate în mod artificial.

Simularea la Matematică începe la ora 9:00, moment în care copiilor le sunt împărțite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30, potrivit regulilor de simulare anunțate de Minister.

Simulare Evaluare Națională Matematică, clasa VII-a și a VIII începe la ora 9. Elevi dați afară pentru copiat

Elevii trebuie să respecte cu strictețe regulile. Doi dintre elevii din București au fost prinși în timp ce încercau să copieze la Simularea de la LImba Română, anunță edupedu.ro. Elevii au fost excluși. De altfel, protestul elevilor , numit ”foaia albă”, inițiat de elevi la simularea de la Română ar putea fi reluat și astăzi.

Simulare Evaluare Națională Edu.ro. Ce reguli trebuie să respecte elevii

Probele încep la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore, de când s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Subiectele sunt elaborate de către specialiștii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) și sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a se exprima pe temele din programa de examen, parcurse până la această dată. Corectarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori, de regulă, din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea.

Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare. La solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.

Ministerului Educației Naționale precizează că obiectivele acestei simulări sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul ciclului gimnazial, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obținerii unor rezultate satisfăcătoare la probele din luna iunie.

Subiecte Simulare Evaluare Națională Edu.ro. Ce a picat la Matematică anul trecut... Subiecte Simulare Evaluarea Națională Matematică. Avem subiectele! Ce a picat la clasa a VIII-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x