Antena Căutare

Singurul investitor strain in agricultura din Gorj, batut de sateni

Un italian, singurul cetatean strain care a inceput o afacere in agricultura in judetul Gorj, a depus joi o plangere la Politie in care sesizeaza ca a fost batut de cativa localnici care ii cer sa plece in tara lui natala, informeaza Mediafax.

Severino Trivellin, de 51 de ani, spune ca miercuri seara, in timp ce se afla pe proprietatea sa din comuna Tantareni, a fost batut de cativa localnici, cu care se afla in conflict de mai mult timp.

"Din 2008, de cand m-am apucat sa cultiv pamantul, ei fac orice pentru a ma determina sa parasesc judetul si imi cer sa ma intorc la mine in Italia. Pana cand eu am cumparat acele terenuri ei le foloseau gratuit, fara sa plateasca impozite si taxe, iar acest lucru probabil nu le convine. Culmea este ca nici pe mine nu ma ajuta autoritatile ca sa pot munci in liniste, conflictele cu ei fiind numeroase", a declarat Severino Trivellin.

Cetateanul italian si-a scos, joi, certificat medico-legal prin care atesta ca a fost victima unei agresiuni, urmele bataii primite fiind vizibile pe fata sa. Ulterior, acesta a mers la sediul IPJ Gorj si a depus o plangere, solicitand o ancheta.

Barbatul este asociat din anul 2008 cu Paula Mihart, o femeie din judetul Gorj, amandoi spunand ca, dupa incidentul de miercuri, vor merge si la Bucuresti pentru a se adresa ministrului Agriculturii si a cere sprijin pentru a nu mai fi "hartuiti" de catre localnici.

Citeste continuarea articolului pe Antena3.ro!

Foto: ilpvideo.com

Autorii "Jafului Secolului", condamnati la cate 11 ani de inchisoare... UPDATE! Deputatul Mihail Boldea a primit mandat de arestare in lipsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x