Live acumFilm: Prietenii lui Mos Caciun
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Fiica lui Gheoghe Dincă, noi declarații despre scandalul în care e implicat tatăl ei: ”Aș vrea să-l privesc în ochi și să-l întreb...”

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a vorbit, în direct, la Antena 3, despre scandalul în care este implicat tatăl ei. 

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a vorbit, în direct, la Antena 3, despre scandalul în care este implicat tatăl ei.

Astfel, în emisiunea lui Mihai Gândea, Daniela Dincă a susținut că ieri a aflat că ieri a aflat că pe o avocată din oficiu o cheamă Cristina Firică, adică nora unui bărbat din Caracal care-l știe pe Gheorghe Dincă de 20 de ani. Întrebată cine a informat-o, a răspuns: ”Nu m-a informat nimeni, am sunat să întreb altceva și atunci mi s-a spus. Un domn - n.r. mi-a spus”. Cu privire la Gigel Firică, despre care Mihai Gâdea susține că ar fi complicele lui Gheorghe Dincă, afirmă că nu-l cunoaște și nu știe cine este, potrivit Antena 3.

Citește și: Anchetatorii au găsit 30 de pachete cu oase, la Caracal! Ce arată ultimele rezultate

Fiica lui Dincă mai afirmă că ”Mama e distrusă. Zic să se verifice informațiile înainte să se facă acuzații, vorbesc din punct de vedere al mamei. Eu nu am cuvinte ca să mă exprim, dacă e fapta care este. Să fim serioși.

Citește și: Alexandra și Luiza trăiesc?! Dezvăluiri bombă din cazul Caracal

Despre legăturile cu rețelele de proxenetism, Daniela susține: ”Mama și tatăl meu n-au fost niciodată în Bari sau în zona de sud. Mama mea a lucrat până-n ultima zi, cu carte de muncă, într-un restaurant, nu în Bari. Cu privire la tatăl meu, ce am spus și ce am declarat a fost cu privire la ce s-a întâmplat cât am fost copil. Nu a fost niciodată violent. Din câte știu eu, el n-a coborât mai jos de Veneția. Și noi familia, ca și voi, vrem să aflăm ce s-a întâmplat acolo. Niciunul nu e implicat în niciun trafic și în nimic din ce se spune. Și noi vrem să aflăm ce s-a întâmplat. Haideți să aflăm adevărul. Și eu aștept să văd. Dacă nu eram în mijlocul acestui dezastru... nici nu vreau să mă gândesc ce simt părinții, sunt mai distruși decât noi, sunt două dureri diferite, a lor mai mare decât a noastră. Aș vrea să-l privesc în ochi să-l întreb dacă s-a gândit vreo clipă la acei copii și la copii lui.”, a spus ea.