Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

Sinucidere învăluită în mister! Un bărbat s-a aruncat, complet dezbrăcat, de la etajul al treilea al unui hotel din Pașcani

Un bărbat în vârstă de 54 de ani s-a sinucis, marți dimineață, aruncându-se de la etajul al treilea al Hotelului Central din Paşcani, judeţul Iaşi. Trupul lui a fost găsit, dezbrăcat, pe terasa clădirii.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani s-a sinucis, marți dimineață, aruncându-se de la etajul al treilea al Hotelului Central din Paşcani, judeţul Iaşi. Trupul lui a fost găsit, dezbrăcat, pe terasa clădirii.

Conform NewsPascani, bărbatul care s-a sinucis aruncându-se de la etajul al treilea al unui hotel din Pașcani, era angajat în cadrul Ministerului Transporturilor. Bărbatul, originar din București, fusese trimis pentru a face verificări în cadrul CFR.

În dimineața zilei de marți, 22 iulie, trupul victimei a fost găsit, dezbrăcat, pe terasa hotelului. Martorii au chemat, de urgență, ajutoare, însă medicii nu au putut face nimic altceva decât să constate decesul.

Ipoteza principală luată în calcul de poliţişti este cea a sinuciderii.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă iar poliţiştii au dispus efectuarea necropsiei. În funcţie de rezultatele acesteia, se vor lua măsurile legale”, a precizat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Recomandari