Antena Căutare

Sistemul sanitar a mai făcut o victimă! Bătrână în stare de putrefacție pe patul de spital

Familia unei femeii de 88 de ani din Pașcani face acuzații grave la adresa medicilor, după ce aceastra a fost internată pentru o durere la picior, dar a foste externată inertă, cu răni deschise pe tot corpul. Ba mai mult, bătrâna a murit la scurtă vreme după externare.

Este anchetă acum, după reclamația făcută către Direcția de Sănătate Publică din Iași de către familia femeii. Reprezentanții instituției au declarat pentru Libertatea.ro faptul că au luat la cunoștință plângerea și că vor trimite o echipă de inspectori la spitalul din Pașcani.

În același spital, în urmă cu mai multe săptămâni, un copil în vârstă de șapte ani a murit după ce s-a îmbolnăvit de varicelă.

Femeia de 88 de ani a fost internată pentru dureri ale membrelor. Acolo, starea femeii a început să se înrăutățească. Fiul femeii a scris în plângerea către Direcția de Sănătate Publică faptul că, de cele mai multe ori, când mergea la mama lui la spital, femeia era sedată. Acesta este convins de faptul că starea ei s-a înrăutățit și din cauza faptului că nu și-a mai luat tatamentul pentru alte afecțiuni.

Bărbatul a semnalat faptul că bătrânei nu i se administrează medicamentele pe care trebuie neapărat să le ia, iar asistentele i-au spus că aceasta nu poate lua tratamentul din cauza faptului că doarme mereu.

Statul la pat i-a provocat răni grave care i-au grăbit moartea.

Copil de doi ani, bătut crunt la creșă, pentru că n-ar fi vrut să stea pe oliță. Micuțul e plin de vânătăi și zgârieturi... Costache: Din 2020, tinerii rezidenţi îşi vor putea efectua stagiile de formare, atât în spitalele militare din România,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x