Antena Căutare

Slatina: Medicii acuzati de moartea unui copil in 2010, trimisi in judecata

Cei doi medici acuzati ca in 2010 au lasat un baiat de 9 ani sa moara, dupa ce venise la spitalul din Slatina cu o fractura deschisa, au fost trimisi in judecata. Procurorul ii acuza pe cei doi doctori de ucidere din culpa.

Copilul a fost dus de parintii sai la Spitalul din Slatina pe 23 mai 2010 cu o fractura deschisa la antebratul stang. Trei zile mai tarziu, baiatul a fost externat, dupa ce ortopedul Paul Iancu i-a pus o atela gipsata. In aceeasi seara, copilul a fost dus din nou la spital, in stare grava. Chirurgul Mircea Tusciuc l-a operat.


A doua zi a fost insa nevoie de o noua interventie prin care i s-a amputat bratul. Copilul a fost transferat la sectia de terapie intensiva si s-a chemat un elicopter SMURD pentru a-l duce la Bucuresti. A murit insa pe drum. Imediat conducerea spitalului i-a concediat pe cei doi medici. Acestia insa au atacat decizia in intanta si si-au primit posturile inapoi.

Acum, Paul Iancu se bucura linistit de pensie, iar Mircea Tusciuc profeseaza in continuare in acelasi spital. Acum, amandoi vor trebui sa raspunda in fata unui judecator pentru felul in care l-au tratat pe copilul de 9 ani.

Epidemie de rubeola la Buzau. Aproximativ 500 de cazuri de rubeola au fost confirmate... Un copil de doi ani a murit dupa ce a cazut intr-o fosa septica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x