Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

SOCANT! Prostituata insarcinata, omorata in bataie pe un camp din Oradea

O oradeanca de 29 de ani, prostituata pe soseaua de centura, care era insarcinata in trei luni, a murit, in noaptea de marti spre miercuri, la spital, dupa ce a fost batuta de un client care nu a vrut sa o plateasca, barbatul fiind cautat de politisti.

Purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Bihor, Emil Botcau, a declarat ca tanara a chemat, marti seara, ambulanta, reclamand ca a fost agresata de un client care a refuzat sa ii achite serviciile prestate.

"Pacienta a fost transportata la Unitatea de Primire a Urgentelor si investigata atat de urgentisti, cat si de chirurgi si ginecologi, deoarece era insarcinata in trei luni. Fatul era viu, dar s-a constatat ca femeia avea leziuni interne serioase, la ficat, abdomen si probabil si la alte organe interne vitale, dar si traumatism craniocerebral cu pierderi de constienta", a explicat Botcau. Potrivit acestuia, tanara a reusit sa le povesteasca medicilor ca a fost batuta cu pumnii si cu picioarele de un client, care a refuzat sa o plateasca.

La scurt timp, tanara a murit la spital, din cauza multiplelor rani suferite.

Recomandari