Antena Căutare

Alertă la UPU Pitești! Șofer de tir, cu suspiciune de COVID-19, mort!

Se aşteaptă rezultatele oficiale ale testelor COVID-19, după ce un şofer de tir preluat cu simptomele unei infecţii respiratorii acute a murit.

Alertă la UPU Pitești! Șofer de tir, cu suspiciune de COVID-19, mort!
Șofer de tir, cu suspiciune de COVID-19, mort!

Bărbatul n-a anunţat că a făcut trasee internaţionale şi a expus întreg personalul medical care a intrat în contact cu el

Moartea şoferului de tir preluat cu simptomele unei infecţii respiratorii acute a băgat spaima in personalul Ambulanţei şi Unităţii de Primire a Urgenţelor Spitalului Judeţean din Piteşti, unde se aşteaptă rezultatele oficiale ale testelor COVID-19 efectuate pacientului.

„Sora mea e moartă, în spatele meu, din cauza coronavirusului! Sunt blocat cu cadavrul ei!”. Un actor din „Gomora”, apel disperat! Video

La scurt timp după ce a ajuns în Urgenţa Spitalului Judeţean din Piteşti cu febră şi alte simptome ale unei infecţii respiratorii acute, omul a murit miercuri seara.

A fost diagnosticat cu edem pulmonar, iar ulterior a făcut stop cardio-respirator. A fost resuscitat şi dus la Terapie Intensivă, dar nu a mai putut fi salvat.

Cazul a pus pe jar personalul Ambulanţei şi Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce s-a aflat că bărbatul, şofer de tir, efectuase curse internaţionale, inclusiv în Italia (recent), ceea a dus la luarea în calcul a ipotezei unei infecţii cu coronavirus.

Constanţa: Bărbatul confirmat cu coronavirus a mers în judeţul Neamţ împreună cu fiica sa din Ilfov. El nu ştie de unde a contactat COVID-19

În secţiile prin care a trecut bărbatul, s-a făcut dezinfecţie, iar în spital a fost demarată o anchetă epidemiologică. Bărbatului i-au fost recoltate probe, iar acum unitatea aşteaptă rezultatul oficial al testului COVID-19.

"Joi vom afla rezultatele probelor, până atunci refacem istoricul persoanei, traseele, activitatea etc. Personalul este protejat şi aşteaptă rezultatul probei", declara, aseară, prefectul judeţului Argeş, Emanuel Soare.

Cele mai periculoase 12 virusuri din lume: unul singur are o rată de mortalitate de 100%

Constanţa: Bărbatul confirmat cu coronavirus a mers în judeţul Neamţ împreună cu fiica sa din Ilfov. El nu ştie de unde ... Vâlcea: Bărbat întors din Italia şi care ar fi trebuit să fie izolat la domiciliu, prins băut la volan după ce a provoca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x