Antena Căutare

Soferi inconstienti, la Constanta. Pun in pericol viata pasagerilor din microbuze!

In varf de sezon, doar banii conteaza pentru soferii de microbuze de pe litoral, insa mai putin siguranta si viata calatorilor. Turistii primesc racoare prin usile larg deschise, in mers. O manevra gresita i-ar putea trimite pe patul de spital sau in mormant, pentru ca soferii incarca masinile cu gandul la profit, nu la oameni.

Niciun drum cu microbuzul nu seamana cu celalalt. Pericolele sunt mereu altele si altele. Un domn isi tine fetita de cativa ani pe genunchi, chiar langa usa deschisa. Pentru sofer nimic nu mai conteaz dupa ce a luat banii. Apasa acceleratia ca si cum n-ar sti ca barbatul ar putea sa cada cu tot fetita, la un viraj sau o frana puternica.

Iar pe timp de vara, pasagerii trebuie sa se multumeasca si cu minimum de confort. Scaunele rupte si murdare, geamurile deschise larg sau care nu se pot deschide, usile care nu se inchid din cauza caldurii sau aglomeratiei si nici gand de aer conditionat. Oamenii nu au insa de ales.

In ciuda conditiilor, prea putini sunt cei care nu se mai urca a doua oara in maxi-taxi. Si la fel de putini sunt cei care stiu care le sunt drepturile.

In fata camerelor, niciun sofer nu recunoaste ca nu respecta orarul, ca nu da bilete si ca nu ii pasa deloc de confortul oamenilor.

Un incendiu de vegetatie a intrerupt circulatia pe autostrada Bucuresti-Pitesti... Sorin Blejnar: "Eu sunt un om integru, un om onest si pot sa stau cu verticalitate in fata justitiei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x