Antena Căutare

Anunț bombă pentru toți șoferii din România! Ce se întâmplă cu taxa auto în 2020

Informația momentului pentru toți șoferii din România! Ministrul Mediului, Costel Alexe, a făcut un anunț important despre anul 2020 pentru conducătorii auto.

Anunț bombă pentru toți șoferii din România! Ce se întâmplă cu taxa auto în 2020 Galerie
Ce se întâmplă cu taxa auto în 2020

Ministrul Mediului, Costel Alexe, afirmă că, având în vedere eşecul privind implementarea taxei auto, nu crede că o astfel de taxă va fi impusă în cursul acestui an, Alexe arătând că guvernul doreşte înnoirea parcului auto prin continuarea programului Rabla şi majorarea fondurilor alocate acestuia.

„Cele trei, patru, cinci sau câte formule de taxe (pentru înmatricularea autovehiculelor – n.r.) au au intrat într-o contradicţie gravă cu directivele Uniunii Europene. Eu cred că o asemenea măsură trebuie gândită bine şi întoarsă pe toate feţele. Până acum, nicio formulă nu a reuşit. De aceea, nu cred că în acest an vom avea o asemenea măsură implementată” a afirmat ministrul Mediului sâmbătă.

Acesta a adăugat „nici măcar invazia de maşini second hand nu este un motiv pentru a introduce o nouă taxă care să fie declarată ilegală de către Comisia Europeană” .

Anunț bombă pentru toți șoferii din România! Ce se întâmplă cu taxa auto în 2020

Ce se întâmplă cu taxa auto în 2020

Ce se întâmplă cu taxa auto în 2020

Costel Alexe consideră că o taxă făcută „pe genunchi” ar fi doar un nou subiect de discuţie între România şi forurile europene.

„Orice idee am avea, va trebui discutată prima dată în cadrul Guvernului în România şi apoi să avem discuţii cu Comisia Europeană înainte de a implementa aşa ceva” a mai spus Costel Alexe, pentru cei de la Digi24.

El a precizat că Executivul intenţionează continuarea programului Rabla, iar prin creşterea fondului alocat acestuia şi implicit prin majorarea numărului de vouchere parcul auto să fie înnoit.

Sursa: news.ro

Veşti bune pentru românii care vor să-şi cumpere o maşină nouă. Ce se va întâmpla cu Programul Rabla?... Ministrul Mediului, anunț neașteptat pentru români: ”Vor fi 60.000 de vouchere RABLA în 2020”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x