Antena Căutare

Soldati americani, sechestrati si batuti intr-un club din Bucuresti

Trei cetateni americani, dintre care doi soldati, au fost sechestrati si batuti de catre proprietarul unui club de noapte din Bucuresti. Incidentul a avut loc pentru ca americanii au refuzat sa plateasca nota de plata, mult umflata de angajatii localului.

Cei trei straini, cazati la hotelul Novotel, s-au oprit, in noaptea de 16 inaurie, in localul "Stars Club", din piata Mihail Kogalniceanu, pentru a se distra. Scandalul a inceput dupa ce chelnerii le-au adus o nota de plata in valoare de 3.000 de euro, care, in mod evident, depaleau cu mult consumatia facuta de americani.

Refuzand sa plateasca, cei trei soldati au fost luati cu forta de catre angajatii localului impreuna cu patronul, care i-au tinut sechestrati intr-o camera si i-au batut, pana cand acestia si-ai chemat un prieten care sa le plateasca nota falsa.

Doua zile mai tarziu, personalul clubului, impreuna cu patronul, Sandu Ion David, a aplicat un tratament mai agresiv altor doi americani, de data aceasta pentru suma de 320 de lei. Strainii si-au dat seama ca nota este umflata cu cel putin 100 de lei si nu au vrut sa scoata niciun ban din buzunar, primind astfel pedeapsa cuvenita pentru acest lucru.

Cei doi americani au achitat, intr-un final suma ceruta, insa s-au ales cu politraumatisme craniene, contuzii si fracturi.

Autoritatile au efectuat mai multe serii de perchezitii asupra localului, in cadrul carora au retinut mai multe obiecte, printre care aparatul POS prin care au fost efectuate platile consumatiei facute de partile vatamate, precum si un pistol cu gaze, detinut legal de administratorul societatii, 3 sprayuri cu substante iritant-lacrimogene si un baston tip electrosoc.

Totodata, intr-o camera din incinta clubului, prevazuta cu lumina difuza, saltea si cabina dus, a fost gasita o camera de luat vederi miniaturala, camera conectata la calculatorul gasit in biroul administratorului.

Sandu Ion David si Razvan Marius Mosteanu sunt cercetati acum de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 pentru infractiunile de talharie si lipsire de libertate. Instanta a respins propunerea de arestare preventiva a inculpatilor, luand fata de acestia masura interzicerii de a parasi teritoriul Romaniei.

Sursa: Antena3

Foto: megaanunturi.ro

Mugur Isarescu, pradat de hoti... VIDEO! Protest de amploare la Mioveni: Mii de salariati Dacia, in strada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x