Antena Căutare

Sora Aurei Ion, scrisoare emoționantă pentru familia Alexandrei: „Îmi cer iertare că nu am reușit să înving sistemul corupt”

Sora Aurei Ion, studenta la Medicină care a murit înghețată în urma accidentului aviatic din Munții Apuseni, așteptând să fie salvată de autoritățile române, a transmis o scrisoare emoționantă familiei Alexandrei Măceșanu, adolescenta pe care nimeni nu a putut s-o salveze, chiar dacă a sunat de trei ori la 112. 

Sora Aurei Ion, studenta la Medicină care a murit înghețată în urma accidentului aviatic din Munții Apuseni, așteptând să fie salvată de autoritățile române, a transmis o scrisoare emoționantă familiei Alexandrei Măceșanu, adolescenta pe care nimeni nu a putut s-o salveze, chiar dacă a sunat de trei ori la 112.

„Domnule Cumpănaşu, îmi cer iertare pentru că nu am reușit să înving sistemul corupt din România! La data de 20 ianuarie 2014 sora mea, Aura Ion, murea înghețată, după ce aeronava cu care se deplasa s-a prăbușit în Munții Apuseni. Autoritățile nu i-au localizat: STS-112, Romatsa, SRI. MApN-ul nu au vrut să ridice pentru misiune elicopterul Puma Socat. Am avut aceeași reacție pe care o aveți dumneavoastră acum: cine este vinovat să plătească!

M-am implicat în dosarul anchetei penale, dar procurorii militari au început să distrugă și să falsifice probe din dosar, au refuzat să administreze probe relevante solicitate - de exemplu expertiza pentru localizare STS, iar acolo unde nu au avut ce să facă au interpretat după bunul plac. În final, pentru STS-112, SRI, Smurd și MApN au emis o soluție de clasare deși toate aspectele invocate de noi se încadrează la siguranța națională a României. Concluzia: Romania este condusă de un grup mafiot.

Urmă̆rile: am rămas singură în lupta mea cu sistemul corupt, eu împreună cu familia și cu avocata noastră (..) am fost denigrată eu și familia mea; a fost denigrată și pătată memoria Aurei despre care s-au făcut afirmații mincinoase (...) Iată, pe scurt, o parte din repercusiunile faptului că mi-am permis să îmi cer drepturile și să cer sancționarea celor răspunzători de moartea surorii mele.

Voi continua această luptă, voi duce la bun sfârșit ceea ce am început! Chiar dacă mă vor arăta cu degetul, întrebându-mă ce mai vreau, chiar dacă voi fi singură ca și până acum. Da, am fost acuzată că vreau bani. Nu, nu vreau bani! Am luptat pentru ca să nu se repete. Din păcate, s-a repetat! Îmi cer iertare Alexandrei și familiei ei pentru că nu am reușit să atrag răspunderea celor ce se fac vinovați de intervenția din Apuseni! Dacă reușeam, astăzi, cu siguranță autoritățile statului ar fi acționat prompt. Îmi cer iertare!”, mai scrie sora Aurei Ion.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbat care ar fi postat pe internet un videoclip care instigă la ură şi discriminare împotriva femeilor, urmărit penal ... Declarația unică 2019: 31 iulie, ultima zi pentru depunere. Tot ce trebuie să știi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x