Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Sora lui Silviu Buradă, unul dintre violatorii din Vaslui, reacție halucinantă: "Vă agitați degeaba, nimeni nu va păți nimic"

Sfidare dusă la extrem. După ce mama unuia dintre violatori a început o campanie de denigrare a fetei violate, acum, cea care se pare că îi urmează exemplul este sora lui Silviu Buradă

Sfidare dusă la extrem. După ce mama unuia dintre violatorii din Vaslui a început o campanie de denigrare a fetei violate, acum, cea care se pare că îi urmează exemplul este sora lui Silviu Burada.

Se pare că tupeul nu are margini pentru familia unuia dintre violatori, Silviu Buradă. După ce mama lui, Dorina Buradă a pornit pe o pagină de socializare o adevărată campanie de denigrare a fetei violate, acum sora lui este cea care o linşează public.

Unul dintre agresori ar fi încercat să-şi cumpere iertarea: "20.000 de lei ca să uite"

"Nu vă mai stresați atât. Nu face nimeni pușcărie. Știți de ce? Pentru că suntem destui care îi susținem și care le vom fi alături pentru că îi cunoaștem și o cunoaștem și pe ea. Și ea nu e prima dată când spune că e violată. Mai are câteva dosare de viol pe la poliție și s-a dovedit că fata nu e chiar cum o credeți voi", a fost mesajul postat de sora unuia dintre violatorii din Vaslui pe internet.

Violatorii din Vaslui au mers la poliție pentru declarații! Reacțiile la ieșirea din secție au îngrozit opinia pubică

Cuvintele fetei au sporit și mai mult furia opiniei publice, iar acuzațiile acestei potrivit cărora tânăra violată ar avea dosare au fost infirmate.

Recomandari