Antena Căutare

Sorin Oprescu e gata de lupta cu nametii: "Vom avea grija si de strazile mici, din cartiere"

Primarul General Sorin Oprescu a declarat vineri seara, dupa inspectarea a doua dintre bazele de deszapezire a Capitalei, ca municipalitatea este pregatita pentru iarna. Edilul spune ca va avea grija si de strazile mici, din cartiere, nu doar de marile bulevarde.

"Am fost si suntem in continuare pregatiti. Sper ca si anul acesta sa fim tot atat de bine, chiar si mai bine, pentru ca s-a demonstrat ca se poate. Va aduc aminte ca anul trecut s-a circulat si in cele mai grele zile in care a viscolit", a declarat Oprescu, care a vazut toate depozitele cu materiale antiderapante.

Potrivit datelor din programul de deszapezire, Capitala va avea la dispozitie 591 utilaje, 3.314 angajati ai operatorilor de salubrizare si aproape 30.000 de tone de material antiderapant.

In ceea ce priveste utilajele, primarul general a aratat ca cele ale firmei Romprest vor fi impartite pentru a lucra in sectoarele 1 si 5. Totodata, primarul general a cerut sa fie instalate parazapezi pe soseaua Berceni, pana la iesirea din Bucuresti pe autostrada Bucuresti-Constanta.

Citeste si Jurnalul!

Capitala, impanzita de constructii fara autorizatie... Montarea bradul de Craciun a dat peste cap circulatia in Brasov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x