Antena Căutare

Soț și soție dintr-o comună din Buzău şi un vecin al lor, depistați cu coronavirus! Primarul a dezvăluit cum s-au infectat. „Totul a pornit de la ei doi!”

Doi soți din localitatea buzoiană Tisău și un vecin al lor au fost confirmați cu noul coronavirus. Au fost transportaţi pe rând la Spitalul Matei Balş din Capitală.

Primarul comunei Tisău, Cristian Mihai, a declarat joi dimineaţă că totul a pornit de la ceidoi soţi care ar fi participat în urmă cu mai multe zile la o înmormântare, la Suceava.

Vecinul familiei a fost şi el declarat pozitiv în urma testului pentru coronavirus, iar miercuri a fost transportat la Institutul Matei Balş din Capitală.

Primarul comunei buzoiene Tisău susţine că în contact cu bătrânul diagnosticat miercuri ar fi intrat şi vânzătoarea de la magazinul principal din comună.

Femeia a fost trimisă acasă în auizolare, primarul făcând apel la autorităţi să vină să o testeze pentru că în contact cu ea au intrat numeroşi localnici care au venit la magazin.

Galaţi: Secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi a fost închisă temporar după ce o pacientă a fost depistată cu in... Ministrul Sănătăţii şi secretarul de stat Ionel Oprea, care este medic militar, merg asăzi la Suceava după ce noua condu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x