Antena Căutare

Soția lui Bogdan Gigină, declarații sfâșietoare: "În momentul în care a murit, la ora 19:00, m-am uitat la ceas și m-am gândit la el, că trebuie să-l sun"

"De când lucra pe motor, în fiecare zi, voia să fie mai liniştit". Mai ales pentru că se aştepta să devină tată. Este mărturia cutremurătoare a fostei soţii a lui Bogdan Gigină, rămasă văduvă la 26 de ani.

"De când lucra pe motor în fiecare zi, voia să fie mai liniştit". Mai ales pentru că se aştepta să devină tată. Este mărturia cutremurătoare a fostei soţii a lui Bogdan Gigină, rămasă văduvă la 26 de ani.

Poliţistul mort în fruntea coloanei lui Gabriel Oprea resimţea din ce în ce mai tare stresul misiunilor. Raluca a vorbit în exlusivitate cu reporterul Observator, Roxana Ciucă, despre tragedia care i-a dat viaţa peste cap

Căsătoriţi de un an, Bogdan şi Raluca reuşiseră să îşi cumpere şi un apartament. Acum, în casa lor, Raluca încă visează la viaţa pe care puteau să o aibă împreună. Încă poartă verigheta şi inelul de logodnă de la Bogdan.

RCA-ul, mai mare pentru șoferii din provincie! Guvernul a afişat grila completă de preţuri... Meteorologii nu mai au niciun dubiu: Gata, vine iarna! V-ați pregătit fularele?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x