Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Soția lui Gheorghe Dincă a povestit tot în fața anchetatorilor: "Improvizase un butoi metalic. Era cenușă acolo. Mi-a dat o palmă a doua zi"

A ajuns în faţa procurorilor după o îmbrânceală cu jurnaliştii. Elena Dincă le-a spus anchetatorilor că încă din luna aprilie în curtea din Caracal exista un butoi cu cenuşă. Familia Luizei o acuză că se afla în casă în momentul în care adolescenta era sechestrată.

A ajuns în faţa procurorilor după o îmbrânceală cu jurnaliştii. Elena Dincă le-a spus anchetatorilor că încă din luna aprilie în curtea din Caracal exista un butoi cu cenuşă. Familia Luizei o acuză că se afla în casă în momentul în care adolescenta era sechestrată.

Încă nu se ştie ce le-au spus investigatorilor, însă reporterii Observator au obţinut în exclusivitate prima declaraţie a soţiei lui Dincă.

În prima declaraţie dată în faţa anchetatorilor, femeia a susţinut că a venit din Italia în România pe 24 aprilie, cu 10 zile după dispariţia Luizei. Şi a oferit şi detalii despre butoiul din curte.

"Am observat că soţul meu improvizase un butoi metalic, poziţionat pe nişte pirostrii , observând totodată cenuşă în acest butoi metalic pe care nu l-am observat cu ocazia revenirilor anterioare în ţară. Întrebându-l deaspre acest aspect, soţul meu mi-a mărturisit că arde în acesta diverse chestii, resturi vegetale, peturi."

În aceeaşi declaraţie, femeia a vorbit şi despre violenţele la care a supus-o soţul ei.

"La data de 23.05.2019, soţul meu a uitat că a spart o damigeană cu vin din beci cu o zi înainte, dând vina pe mine şi reproşându-mi acest lucru, moment în care mi-a şi aplicat o palmă în zona feţei."

La Caracal, criminaliştii au intrat astăzi cu georadarul în casa lui Dincă.

Recomandari