Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Soția și copiii lui Gheorghe Dincă, agresivi la sediul DIICOT! Cum arată familia criminalului din Caracal. Imagini incredibile! Video

Soţia lui Gheorghe Dincă, Elena Dincă, şi copiii acestora, doi bărbaţi şi o femeie, au ajuns joi la sediul central DIICOT pentru audieri. La intrarea în instituţie, aceştia s-au îmbrâncit cu jurnaliştii și au refuzat să dea declarații.

Soţia lui Gheorghe Dincă, Elena Dincă, şi copiii acestora, doi bărbaţi şi o femeie, au ajuns joi la sediul central DIICOT pentru audieri. La intrarea în instituţie, aceştia s-au îmbrâncit cu jurnaliştii și au refuzat să dea declarații.

Copiii lui Gheorghe Dincă i-au dat la o parte pe ziariştii şi camermanii aflaţi la sediul central DIICOT, pentru a putea intra în clădire.

Nici soţia lui Gheorghe Dincă şi nici copiii acestora nu au vrut să facă vreo declaraţie în faţa jurnaliştilor prezenţi la sediul DIICOT.

Magistraţii Tribunalului Olt au prelungit, în 14 august, mandatul de arestare iniţial emis pe numele lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut că ar fi răpit, sechestrat, ucis şi apoi ininerat trupurile Alexandrei Măceşanu şi al Luizei Melencu.

În 3 august, DIICOT anunţa oficial că probele preluate din curtea lui Gheorghe Dincă conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, precizând că a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al fetei de 15 ani, „concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei”. DIICOT anunţa că Dincă este cercetat şi pentru omor calificat şi că sunt continuate cerecetările la domiciliul acestuia.

DIICOT preciza, în 6 august, că în cenuşa găsită la liziera de pe traseul Călăraşi-Bucureşti, loc indicat de inculpatul Gheorghe Dincă, au fost identificate fragmente osoase şi dinţi care, potrivit medicilor legişti, ar fi de natură umană.

De asemenea, DIICOT a anunţat, sâmbătă, că a primit de la Institutul Naţional de Medicină Legală constatările preliminare ale expertizei genetice judiciare în urma expertizării unei părţi dintre probele ridicate de la liziera de pădure, respectiv fragmente osoase de natură umană. „Având în vedere starea de calcinare excesivă a acestora, ca urmare a acţiunii factorilor fizico - chimici la care a fost supus materialul biologic osos, nu s-a putut evidenţia niciun profil ADN", arată DIICOT.