Antena Căutare

SPECIAL: Prima dovada ca DNA fabrica dosare

Unul dintre cele mai mediatizate dosare intrumentate de DNA – fraudarea examenului de promovare in functiile de conducere din parchet – s-a transformat intr-un fiasco pentru procurorii anticoruptie. Mai mult, ajuns in faza de judecata la Inalta Curte, acest dosar a produs prima dovada audio a faptului ca DNA fabrica dosare.

jurnalul.ro




Redam in continuare cateva dintre replicile absolut incredibile ale celor doi procurori:








Toate aceste presiuni facute asupra denuntatorului au ajuns la cunostinta judecatorilor dintr-o greseala a DNA-ului, care a trimis instantei spre audiere inregistrarile din dosar. Stupefactie: printre alte inregistari se aflau si convorbirile dintre cei doi procurori DNA, Lucian Papici si Elena Botezan, si denuntator. Va prezentam in continuare stenograma discutiei telefonice, precum si fisierele audio.

Discutia telefonica a avut loc pe 30.11.2007, orele 16:17':53, intre procurorul Lucian Papici si inculpatul Gheorghe Dumitru, denuntatorul din dosar. Peste cateva zile de la aceasta convorbire, DNA a cerut arestarea lui Gheorghe Dumitru, probabil ca urmare a faptului ca nu a mers pe varianta corecta si nu a stiut care este "lozul castigator".

Citeste continuarea materialului pe Jurnalul

Cautiune-record in Romania: Un milion de lei pentru eliberarea lui Calin Stoia... Eurostat: Romania, tara europeana cu cei mai putini obezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x