Căutare Live

Spiritul Crăciunului s-a simţit mai devreme într-un mall din Tg. Mureş. 400 de copii au împodobit brazii cu globuri croşetate

Sute de copii au împodobit brazii mai devreme anul acesta! Şi nu acasă, cum vă imaginaţi. Au făcut-o într-un mall din Tg. Mureş, acolo unde se organizează an de an o adevărată competiţie a creativităţii celor mici. De această dată, copiii au avut de împodobit 17 brazi artificiali. Şi nu modul în care au făcut-o a contat. Cu ce au împodobit brazii a fost cel mai important.

Decorațiuni mall Tg. Mureș

Spiritul Crăciunului s-a simţit mai devreme într-un mall din Tg. Mureş. Aproape patru sute de copii au împodobit brazii cu globuri croşetate, din hartie creponată, cu steluţe sau îngeraşi - toate făcute ei, cu ajutorul părinţilor şi profesorilor.

Evenimentul este organizat în fiecare an în acest mall, pentru că proprietarii acestuia vor nu doar să deschidă oficial sezonul sărbătorilor de iarnă, dar şi să-i determine pe copii să devină cât mai creativi.

Iad în loc de casă, pentru doi copii din Vaslui! Mama lor a fost îngrozită când a aflat ce le-a făcut concubinul ei! Ce ... Române, asta este pentru tine! Țara ta are o rută de tren unică în Europa pe care CFR vrea să o prăpădească...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri