Antena Căutare

Spirtul contrafăcut continuă să facă victime în județul Iași. Câte persoane decedate s-au înregisttat până acum în urma consumului de alcool sanitar

Ancheta spirtului contrafăcut e încă în desfăşurare. La mai bine de o lună de la apariţia primelor victime ale substanţei toxice, ieri a mai fost descoperit un caz. Tot în localitatea Plugari, din Iaşi, acolo unde deja s-a confirmat moartea a patru persoane din cauza intoxicaţiei cu alcool metilic.

Până în acest moment se înregistrează cincisprezece victime, doar în județul Iași.Ultima victimă s-a înregiosttrat în urmă cu două zile. ESte vorba despre un bărbat de 50 de ani si este din comuna PLugari.

Conform rezultatelor de laborator, bărbatul a consumat același spirt contrafăcut, declarau medicii legiști.

Mărturia șocantă a bărbatului care a băut spirt contrafăcut și a supraviețuit: ”M-am ofticat că nu m-am îmbătat. Am consumat patru litri!”

În aceeași comună, alte patru persoane au decedat tot în urma consumului de spirt contrafăcut, în care în loc de alcool etilic era pus alcool metilic.

Tot în județul Iașiîntr-o altă localitate, au murit într-o singura noapte patru persoane din acelasi motiv.

ÎN momentul de fața sunt arestați pentru 30 de zile, persoanele care au avut afacerea cu spirtul contrafăcut, fiind vorba despre doi afaceriști din capitala si fiul unuia dintre aceștia.

Un bărbat din Iași a băut patru litri de spirt contrafăcut și a avut o surpriză uriașă! Ce a pățit: „Și eu mă oftic”

Se pare ca aceștia foloseau alcool metilic în loc de etilic deoarece este mult mai ieftin, iar respectivul alcool sanitar era colorat cu vopsea de oău, conform anchetei.

Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui. Cine nu va putea circula spre mare de Rusalii!... Valea Prahovei, pregătită pentru minivacanța de Rusalii DN 1, din nou ca altădată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x