Antena Căutare

Exclusiv! Spitalul de Urgență MAI, înconjurat de mascați și polițiști. Angajații și pacienții, împietriți de frică! Ce se întâmplă: „Suntem terminați”

Toate ieșirile, păzite cu poliție și jandarmi. Se întâmplă la Spitalul de Urgență Dimitrie Gerota unde, luni noapte, a fost depistat un pacient cu coronavirus. Surse a1.ro au descris atmosfera apăsătoare din interiorul unității medicale.

Exclusiv! Spitalul de Urgență MAI, înconjurat de mascați și polițiști. Angajații și pacienții, împietriți de frică! Ce se întâmplă: „Suntem terminați”
Spitalul de Urgență MAI, înconjurat de mascați și polițiști

Pacientul este un bărbat în vârstă de 61 de ani, fost ofițer MAI, internat din data de 5 martie, cu alte simptome decât cele asociate coronavirusului. Întrucât starea sa de sănătate s-a înrăutățit, dezvoltând afecțiuni pulmonare agresive, medicii au decis testarea acestuia pentru COVID-19. Rezultatul: POZITIV.

A fost momentul în care s-a declanșat iadul pentru angajații și pacienții din spital. Toate cadrele medicale care au intrat în contact cu pacientul, până astăzi, sunt izolate la domiciliu.

Angajații care se aflau în spital în momentul în care a fost depistat acest nou pacient cu coronavirus, au rămas în spital. Nimeni nu știe cât timp vor fi blocați.

Surse a1.ro au vorbit despre atmosfera apăsătoare de pe holurile unității medicale. Se fac teste pe bandă rulantă, nimeni nu știe când se va întoarce acasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Spitalul Dimitre Gerota este păzit de jandarmi și de polițiști. Nu se intră, nu se iese. S-a declanșat o anchetă epidemiologică. Toți vor fi testați pentru infecție cu coronavirus.

Vă reamintim că luni noaptea au fost confirmate încă două cazuri de coronavirus în România. Este vorba despre o femeie de de 73 de ani din Buzău venită din Rimini (Italia) și un bărbat de 60 de ani, pacient la Spitalul de Urgență Dimitrie Gerota (MAI), conform Grupului de comunicare strategică al Guvernului.

Primăria Craiova suspendă toate activităţile culturale ale instituţiilor din subordine până în 22 martie... Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj își suspendă cursurile. "Măsura având un scop preventiv"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x