Antena Căutare

Stație de metrou supraterană, în București! Unde se va afla

Metroul va avea o stație supraterană, potrivit unui protocol pe care l-au semnat, marți, Ministerul Transporturilor, Metrorex și Primăria Sectorului 4.

Metroul va avea o stație supraterană, potrivit unui protocol pe care l-au semnat, marți, Ministerul Transporturilor, Metrorex și Primăria Sectorului 4.

Potrivit unui comunicat al Metrorex, proiectul se va realiza în continuarea Magistralei 2 de metrou: Pipera – Berceni, utilizând și terenul aferent liniei de probă și legătura rețelei de metrou cu stația CF Popești.

Pentru realizarea acestui obiectiv de investiții, Primăria Sectorului 4 va asigura sursele de finanțare necesare, precum și toate operațiunile ce derivă din gestionarea surselor de finanțare, proiectarea și edificarea obiectivului stație de metrou, împreună cu toată infrastructura necesară acesteia.

După finalizarea proiectului, stația de metrou, împreună cu infrastructura aferentă, va intra în proprietatea publică a statului și se va atribui în concesiunea Metrorex.

Stația de metrou la nivel suprateran va fi situată între stația de metrou Berceni și Șoseaua de Centură.

Ziua internațională a persoanelor vârstnice. Bunicii voluntari din Târgu Mureş, mentori pentru copii... Tinerele din Oradea care au declarat război poluării. Au deschis un magazin unde vând doar produse vrac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x