Antena Căutare

După 12 autopsii pe oameni decedați din cauza coronavirusului, au descoperit un detaliu șocant: "A fost detectat în creier și în venele de la picioare. Aveau cheaguri de sânge în plămâni"

În urma mai multor teste pe trupuri decedate ale unor oameni care au fost răpuși de coronavirus, cercetătorii germani de la Centrul Medical Universitar Hamburg-Eppendorf au descoperit că virusul care rezistă până la cinci zile în corpul pacienților morți, le-a creat cheaguri de sânge în plămâni, care au dus la embolism pulmonar.

După 12 autopsii pe oameni decedați din cauza coronavirusului, au descoperit un detaliu șocant: "A fost detectat în creier și în venele de la picioare. Aveau cheaguri de sânge în plămâni"

Rezultatele studiului au fost publicate în revista Annals of Internal Medicine, potrivit site-ului Science et Avenir.

Liliecii NU au infectat oamenii cu Covid-19, ci alt animal! Virusurile fac „greșeli”, a existat un strămoș comun al coronavirusului

Studiul a fost realizat în urma de 12 autopsii, având ca scop să detecteze rezistența virusului în corpul uman, deși au fost nenumărate studii privind acest aspect, medicii au descoperit ceva cu totul noi. Media de vârstă a celor decedați era de 73 de ani, iar medicii legiști de la Centrul Medical Universitar Hamburg-Eppendorf, Germania, au folosit un scaner performant pentru analiza țaesuturilor, dar și teste PCR pentru detectarea prezenței virusului.

Da, ne-au mințit! În laboratorul din Wuhan s-a petrecut o catastrofă din octombrie 2019. SRI-ul american nu a mai putut identifica nicio conversație dintr-odată: "s-a întâmplat o nenorocire!"

Majoritatea autopsiilor au relevat cheaguri de sânge în plămâni, care au dus la embolism pulmonar - medicii au găsit ARN (acid dezoxiribonucleic) de SARS-CoV-2 în plămânii tuturor pacienților.

Virusul COVID-19 a fost identificat și în alte organe precum: faringe, inimă, ficat, rinichi. La unu din patru pacienți, a fost detectat ARN viral în creier și în vene din picior.

Programul "Sunt imun la Covid?" începe miercuri/ Firea: Primii 500 de bucureşteni sunt testaţi astăzi pentru d... Alertă, ei sunt topiți de caniculă! Care este cel mai cald oraș din România la momentul actual. Un copac poate ajunge do...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x