Antena Căutare

Studenta eminenta din Focsani, condusa pe ultimul drum

Studenta eminenta din Focsani, care s-a stins fulgerator cu numai o zi inainte sa implineasca 21 de ani, a fost condusa astazi pe ultimul drum. Studenti, profesori, rude sau simpli cunoscuti i-au presarat petale de flori in drumul spre mormant. Parintii sunt rapusi de durere. Legistii inca nu le-au dat raspunsul la intrebarea care ii chinuie - de ce s-a stins copilul lor, perfect sanatos?

Elevi, profesori, prieteni sau rude si-au luat ramas bun de la Andreea. Studenta care s-a stins fulgerator, cu numai o zi inainte sa implineasca 21 de ani. O fata vesela, mereu cu zambetul pe buze. Asa le-a ramas in minte prietenilor care au insotit-o in tabara de la Poiana Pinului, in Buzau. In amintirea ei si-au scris gandurile pe un site pe care i l-au dedicat.

Cortegiul a zabovit cateva clipe in fata Colegiului National Unirea din Focsani, pe care Andreea, fosta olimpica nationala la economie, l-a absolvit in 2010. An in care a si intrat prima la Cibernetica, in Bucuresti. Singurul copil la parinti, Andreea a primit o ultima medalie din partea fostilor profesori.

Prietenii i-au presarat petale de flori pe drumul spre mormant si au adus cu ei fotografii graitoare pentru cat suflet a pus Andrea in proiectele organizatiei pe care o conducea. Si in care si-a invatat prietenii, inainte de toate, sa fie oameni.

Jucariile din targ, pericole la cutie pentru copii... Profetiile mayase i-au speriat pe romani! Taranii se pregatesc de sfarsitul lumii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x