Antena Căutare

Studenții vor primi 500 de lei pe lună! Ce condiții trebuie să întrunească

Consiliul General al Municipiului București a aprobat inițierea programului „Parteneriat între generații în municipiul București”. Programul are ca scop sprijinirea studenților care stau cu chirie în București, prin oferirea unor burse în valoare de 500 de lei pe lună.

Consiliul General al Municipiului București a aprobat inițierea programului „Parteneriat între generații în municipiul București”, pentru sprijinirea studenților care stau cu chirie în București, prin oferirea unor burse în valoare de 500 de lei pe lună.

Pentru a primi aceste burse, studenții trebuie să îndeplinească anumite condiții. Dacă tinerii stau în gazdă la bătrâni, aceștia trebuie să-i ajute la procurarea medicamentelor și, o dată pe sătpămână, să îi ajute să se deplaseze la prieteni sau la un spectacol, scrie libertatea.ro.

O altă modalitate este să facă meditațiii cu elevii din familiile care nu au posibilitatea să achite cursuri suplimentare la limbi străine, calculator, română, matematică.

Studenții care vor să solicite intrarea în program trebuie să trimită un mail pe adresa [email protected].

Meteorologii anunţă temperaturi mai ridicate decât media ultimilor 30 de ani... În a doua zi din Postul Crăciunului, mii de români își serbează ziua! Ce e bine să faci AZI pentru a avea noroc până la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x