Antena Căutare

Subiecte bacalaureat Matematică 2022. Ce subiecte au primit elevii. Află baremul de corectare la BAC profil real și tehnologic

Marți, 21 iunie 2022, elevii absolvenți de clasa a XII-a au susținut examenul de bacalaureat la disciplina obligatorie a profilului, Matematică, pentru specializările cu profil real și tehnologic. Iată ce subiecte au primit tinerii care au dat bacul astăzi la matematică. Vezi ce a picat la BAC 2022 și cum se rezolvă cerințele potrivit baremului de corectare.

fotografie cu elevi cu tricou albs in sala de examen care dau bacalaureatul la matematic in 21 iunie 2022 si au subiectele in fata Galerie
Bacalaureat 2022 – Matematică pentru profil real și tehnologic, Istorie pentru profil uman și filologie. A început proba obligatorie a profilului la care s-au înscris peste 119 mii de tineri. | Hepta

Bacul la matematică este cea de-a doua probă scrisă a examenului de bacalaureat, care are loc, marţi. Este proba obligatorie a profilului, iar elevii pot intra în săli până la 8.30.

Încă de la ora 07:30, elevii din clasele a XIII-a au intrat în sălile de examene unde au fost repartizați. Aceștia au predat telefoanele și s-au așezat în ordine alfabetică, conform indicațiilor unităților de învățământ. La ora 09:00 ei au primit subiectele la disciplina obligatorie de la BAC.

Află din rândurile următoare, pe a1.ro, cum arată subiectele primite la BAC Matematică 2022. Elevii de la profilul real și tehnologic au dat astăzi examenul la matematică! Află și ce subiecte au picat la BAC Istorie, profil uman și filologie.

Ce a picat la BAC la Matematică: subiecte și barem de corectare bacalaureat mate 2022

Subiectele la matematică pot fi găsite în GALERIA FOTO, acolo unde va fi încărcat și baremul de corectare de la examenul de bacalaureat 2022 de îndată ce va fi publicat de către Ministerul Educației. Reamintim că baremul este publicat pe site-ul Ministerului Educației la ora 15.00.

Subiecte BAC MATE PROFIL REAL MATE INFO

De asemenea, pe a1.ro veți găsi și subiectele de la examenul de bacalaureat susținut marți la Limba și Literatura Română, dar și baremul de corectare pentru acestă disciplină.

Subiecte BAC MATE PROFIL ȘTIINȚELE NATURII

Subiecte BAC MATE PROFIL TEHNOLOGIC

Rămâneți pe a1.ro pentru a verifica baremul de corectare pentru BAC matematică 2022. Găsiți baremul de corectare în GALERIA FOTO.

Cea de-a doua probă scrisă a Bacalaureatului are loc, marţi. Este proba obligatorie a profilului (discipline, în funcţie de profil: Matematică şi Istorie), iar miercuri, 22 iunie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării.

Calendar BAC 2022: Datele când au loc examenele de bacalaureat

În perioada 23-27 mai 2022 a avut loc înscrierea pentru prima sesiune de BAC. 27 mai 2022 a fost ziua în care cursurile pentru clasa a XII-a/a XIII-a au luat final. Află din rândurile următoare când sunt programate toate examenele la bacalaureat 2022.

Când se țin probele de la BAC 2022

6 – 8 iunie 2022: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română

8 – 9 iunie 2022: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă

9 – 10 iunie 2022: Evaluarea competențelor digitale

13 – 15 iunie 2022: Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională

20 iunie 2022: are loc examenul la Limba și literatura română — proba scrisă

21 iunie 2022: se ține proba obligatorie a profilului — proba scrisă

22 iunie 2022: Proba la alegere a profilului și specializării — proba scrisă

23 iunie 2022: Limba și literatura maternă — proba scrisă

Când se afișează notele de la BAC Matematică 2022. Afişarea primelor rezultate va avea loc în data de 27 iunie

Afişarea primelor rezultate va avea loc în data de 27 iunie (până la ora 12,00). Pentru depunerea contestaţiilor a fost alocat intervalul orar 12,00 - 18,00, în aceeaşi zi. Afişarea rezultatelor finale este prevăzută în data de 1 iulie.

Examenul naţional de Bacalaureat se consideră promovat de către absolvenţii studiilor liceale care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise şi au fost notaţi cel puţin cu 5 la fiecare dintre acestea, obţinând cel puţin media 6 la probele scrise.

Calendar afișare rezultate finale BAC 2022

27 iunie 2022: Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12:00 – 18:00

28 – 30 iunie 2022: Rezolvarea contestațiilor

1 iulie 2022: Afișarea rezultatelor finale.

Cine beneficiază de prelungirea timpului de lucru la examenul de Bacalaureat 2022

Pentru redactarea unei lucrări scrise/rezolvarea subiectelor sunt prevăzute trei ore, calculate din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor în sala de examen.

Beneficiază de prelungirea timpului de lucru, cu cel mult două ore, candidaţii pentru care s-a aprobat această solicitare de către comisiile judeţene, în baza prevederilor Procedurii nr. 25.464/11.02.2022 cu privire la asigurarea condiţiilor de egalizare a şanselor pentru elevii cu deficienţe de vedere, deficienţe de auz şi tulburări de neurodezvoltare, potrivit News.ro.

Pentru rezolvarea subiectelor, candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor, vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, hârtia folosită este doar cea distribuită în sala de examen.

Observator, Antena 1, lansează seria de reportaje „În numele poporului” pe 22 iunie, la ora 19:00... Subiecte bacalaureat Istorie 2022. Ce subiecte au primit elevii la BAC Istorie profil uman și filologie. Află baremul de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x