Antena Căutare

Subiecte Matematică BAC 2019: Află pe a1.ro ce a picat la proba obligatorie a profilului - Real

Subiecte Matematică BAC 2019 -  află pe a1.ro ce subiecte pică azi la proba scrisă de Matematică, proba obligatorie a profilului, pentru elevii claselor de Real!

Subiecte Matematică BAC 2019: Află pe a1.ro ce a picat la proba obligatorie a profilului - Real
subiecte bac matematica

Subiecte Matematică BAC 2019 - află pe a1.ro ce subiecte pică azi la proba scrisă de Matematică, proba obligatorie a profilului, pentru elevii claselor de Real!

Update: ora 13:00. Au apărut subiectele! Află pe a1.ro subiectele și bareme de corectare pentru: Mate-info, Științele- Naturii, Pedagogic, Tehnologic!

Citește și:

Subiectele de la Matematică vor fi prezentate de a1.ro, după ce vor fi disponibile pe site-ul Ministerului Educației, subiecte.edu.ro.

Subiectele primite azi pentru elevii de la Real diferă în funcție de specializări - mate-info și științe ale naturii, profilul pedagogic și filiera tehnologică.

Subiectele au un nivel mediu de dificultate, iar timpul de realizare este de trei ore.

Vezi aici- Modele subiecte Matematică: mate-info, tehnologic, pedagogic, științe, dar și ce subiecte au picat anul trecut la Matematică.

Elevii de la Real susțin joi, 4 iulie, ultima probă din cadrul examenului de Bacalaureat, respectiv proba la alegerea profilului și specializării (Ed): Elevii vor avea de ales dintre materii precum: Fizică, Chimie, Anatomie-Biologie, Informatică.

Cum se calculează media la BAC

Pentru a obține calificativul ”ADMIS” la Bac elevii trebuie să obțină media aritmetică de 6. Iată cum se calculează media de la BAC!

Pentru a calcula media finală a examenului de bacalaureat, trebuie să faci o formulă foarte simplă. Media aritmetică – suma unui număr de variabile împărțit la numărul lor.

Media aritmetică = (a+b)/2. În cazul examenului de BAC se susțin trei probe scrise, așadar există trei note.

Media de BAC se va calcula: (a+b+c)/3.

Dacă un elev a obtinut următoarele note la examenul național de bacalaureat: Limba Română – 8,5 Matematică – 8 Chimie 9,40 Media la BAC se calculează în felul următor. (8,5+8+9,40)/3= 8,63.

Primele rezultate la Bac 2019 vor fi afișate luni, 8 iulie 2019, iar rezultatele finale, după constestatii, se vor afișa pe 13 iulie 2019.

Citește și:

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - Modele Informatică

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - Modele subiecte Fizică​

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - Modele subiecte Chimie

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - Modele subiecte Anatomie-Biologie

Barem Matematică BAC 2019: Cum se rezolvă subiectele și notă... Senatul a votat! Zile libere plătite pentru părinți, atunci când se închid școlile și grădinițele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x