Antena Căutare

Subiecte Simulare Bac 2019 Limba Română. Avem subiectele! Ce a picat la clasa XI-a, UMAN

Subiecte Simulare Bac 2019 Limba Română. Află pe a1.ro ce subiecte au picat la proba scrisă  de Limba și Literatura Română, de la Simulare Bacalauret 2019.

Subiecte Simulare Bac 2019 Limba Română. Avem subiectele! Ce a picat la clasa XI-a, UMAN Galerie
subiecte simulare bac limba romana clasa a XI-a UMAN

Subiecte Simulare Bac 2019 Limba Română. Află pe a1.ro ce subiecte au picat la proba scrisă de Limba și Literatura Română, de la Simulare Bacalauret 2019.

A1.ro va publica subiectele la simulare Bac 2019, de clasa a XI-a, profil umanist, imediat ce vor apărea pe site-ul Ministerului Educației, la categoria subiecte.edu.ro.

UPDATE: Avem subiectele la Limba română, profil uman, a XI-a. Le vezi mai jos.

Subiecte Simulare Bac 2019 Limba Română. Avem subiectele! Ce a picat la clasa XI-a, UMAN

Subiecte Simulare Bac 2019 Limba Română. Avem subiectele! Ce a picat la clasa XI-a, UMAN

La simularea de anul acesta, elevii de clasa a XI-a, la profilul uman, au primit la subiectele la română la simularea bacalaureatului 2019 un text din Ioan Slavici, „Amintiri”. La subiectul al doilea, elevii au avut de prezentat în 50 de cuvinte perspectiva narativă dintr-un fragment din „Pânza de păianjen” de Cella Serghi. La al treilea subiect la română la simulare BAC 2019, elevii de clasa a XI-a, uman, au avut de redactat un eseu, de minimum 400 de cuvinte în care să prezinte particularităție de construcție a unui personaj dintr-o comedie studiată.

Subiecte Simulare Bac 2019 Edu.ro. Elevii claselor a a XI-a susțin azi Simularea la Bacalaureat 2019. Materia pe care elevii trebuie să o pregătească la simulare este cea prevăzută în programa pentru Examenul de Bacalaureat național, exceptând următoarele capitole:

  • reguli ale monologului, reguli și tehnici de construire a dialogului, stiluri funcționale adecvate situației de comunicare, rolul elementelor verbale, paraverbale și nonverbale în comunicarea orală;
  • textul dramatic postbelic;
  • limbajul literaturii, limbajul cinematografic, limbajul picturii, limbajul muzicii;
  • simbolismul, prelungiri ale romantismului şi clasicismului, perioada interbelică, perioada postbelică;
  • interpretări și judecăți de valoare exprimate în critica și în istoria literară;
  • autorii canonici: G. Bacovia, Lucian Blaga, Tudor Arghezi, Ion Barbu, Camil Petrescu, Liviu Rebreanu, G. Călinescu, E. Lovinescu, Marin Preda, Nichita Stănescu, Marin Sorescu.

La simularea de anul trecut, elevilor le-au picat următoarele subiecte, pe care vi le prezentăm mai jos, dar și baremul de corectare.

Subiecte Simulare Bac 2019 Limba Română, clasa a XI-a. Notele la simulare pot fi trecute în catalog, la cererea elevilor.

Calendar simulare Bacalaureat 2019

18 martie 2019 - Simulare Limba și literatura română – scris

19 martie 2019 - Simulare Limba și literatura maternă – scris

20 martie 2019 - Simulare Proba obligatorie a profilului

21 martie 2019 - Simulare Proba la alegere a profilului și specializării – se organizează numai pentru elevii clasei a XII-a

Simulare Bacalauret 2019 Limba Română

Simularea de luni, 18 martie, la Limba și literatura română începe la ora 9:00, moment în care în fiecare sală de clasă sunt distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30.

Elevii de clasele a XI-a și a XII-a au la dispoziție 3 ore pentru a rezolva subiectele de simulare, timp care se scurge din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Subiectele de la simularea bacalaureatului 2019 sunt elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE), instituția din subordinea Ministerului Educației care creează subiectele pentru toate examenele naționale.

Ce se întâmplă cu rezultatele de la simularea de BAC 2019

Ministerul Educației va publica nu doar subiectele de simulare, dar și baremele în funcție de care profesorii vor nota lucrările liceenilor. Rezultatele de la simulare “vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situații în parte, scopul fiind îmbunătățirea performanțelor școlare”, se arată în comunicatul remis Edupedu.ro. Notele obținute de elevi la simularea de BAC 2019 nu se contestă și pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinții acestora.

O femeie de 37 de ani a născut într-o autoutilitară SMURD, ajutată de trei pompieri... Tudor Arghezi și eseu, cerințe la Simulare Bac 2019. Subiecte mai grele ca anul trecut?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x