Antena Căutare

VICTIMELE MODEI: Substante toxice in hainele brandurilor de lux

Suntem victime ale modei prin cumpararea hainelor care contin substante toxice. Din cauza lor, se pot produce modificari hormonale sau mai rau, ne putem imbolnavi de cancer de piele

Rezervele de apa ale lumii sunt otravite de produse chimice periculoase provenind din surse industriale. Una dintre principalele surse ale acestei poluari este industria textila, care foloseste mai multe substante chimice pentru a confectiona hainele pe care le purtam. Culmea, vorbim despre branduri de lux, in care oamenii au incredere. Asadar, se dovedeste inca o data ca pretul nu garanteaza sanatatea.

S-a descoperit ca substantele chimice periculoase sunt incorporate in mod voit in tesaturi sau reprezinta reziduuri nedorite din timpul procesului de productie. In mai multe tari, s-au facut tot felul de actiuni pentru a trage un semnal de alarma in aceasta privinta.

In peste 80 de orase din intreaga lume, cumparatorii au fost serviti cu plecari in masa ale „manechinelor" din magazine. Acestea s-au postat in strada, in afara magazinului, iar etichetele de pret avertizau cumparatorii de substantele chimice periculoase din haine.

Terapie cu ajutorul cailor. Autismul, sindromul Down sau distrofiile musculare se pot trata prin calaria terapeutica... Doliu in orasul lui Bacovia: Trupul neinsufletit al fostului primar, Dumitru Sechelariu, a ajuns in tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x