Antena Căutare

Cazul Timișoara se repetă la Suceava. Două persoane au ajuns la spital după o acţiune de deratizare în blocul în care locuiau

Două persoane - soţ şi soţie - au ajuns sâmbătă la spital după o acţiune de deratizare în blocul în care locuiau, în municipiul Suceava.

Cele două persoane au reclamat că se simt rău, in urma unei acţiuni de deratizare pe casa scării unui bloc din municipiul Suceava. Cele doua persoane au fost transportate la spital pentru investigatii suplimentare, anunţă ISU Suceava.

La faţa locului au intervenit două ambulante SMURD si un echipaj CBRN, dar în urnma măsurăttorilor nu au fost semnalate substanţe toxice. Pe scara blocului sunt 18 apartamente. Dupa monitorizare, la 15 dintre ele nu a răspuns nimeni, iar la 2, persoanele din interior au declarat ca nu au probleme.

Doar cele doua persoane care au si smenalat că au probleme au fost transportate la spital, acuzând stări de rău. Casa scării a fost ventilată iar in momentul de faţă nu sunt alte probleme, situaţia fiind monitorizată în continuare. În luna noiembrie, la Timişoara, un bebeluş de nouă zile, un copil de trei ani şi mama acestuia, în vârstă de 28 de ani, au murit după ce în blocul în care locuiau s-a făcut o acţiune de dezinsecţie şi deratizare. Alte zeci de persoane au ajuns la spital.

Sursa : news.ro

Tragedie în Bistriţa: Copilul de trei ani care a căzut împreună cu bunicul său pe casa scării, de la etajul al doilea al... Spitalele din București primesc ajutor de la biserică! Peste 900 de exemplare din Noul Testament au fost împărțite la pa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x