Antena Căutare

Suma ireală cu care se vinde un apartament “cu potențial” în Centrul Vechi din București. Cât se cere pentru imobilul din 1940

În București, piața imobiliară a devenit ”mină de aur”. Cu toate că 2022 se anunță un an complicat, prețurile continuă să crească nu doar la locuințele noi, ci și la cele vechi.

colaj de imagini cu interior unui apartament vechi
În București, piața imobiliară a devenit ”mină de aur”. Cu toate că 2022 se anunță un an complicat, prețurile continuă să crească nu doar la locuințele noi, ci și la cele vechi

În București, suma medie solicitată pentru un apartament a ajuns la 1.761 de euro pe metru pătrat util. Se aplică atât imobilelor vechi, cât și celor noi.

Suma cu care se vinde un apartament “cu potențial” în Centrul Vechi din București

De exemplu, pentru un apartament ”cu potențial” dintr-un bloc construit în 1940 se cere cu un preț de aproape 80.000 de euro.

Vorbim despre un imobil care se află pe listele imobilelor cu grad 1 de risc și care e situat în Centrul Vechi din București. Apartamentul necesită renovare din temelii, lucru care este evident din galeria foto a anunțului.

Asta înseamnă un extra cost de ordinul zecilor de mii, fără să luăm în calcul cât ar costa consolidarea structurii.

Citește și: Meniul de lux pe care-l primesc deținuții în Franța. Un român încarcerat acolo arată zilnic ce mănâncă și internauții îl invidiază

Cu toate acestea, agenții imobiliari au încercat să scoată în evidență punctele pro ale locuinței. Aceasta are o suprafață de 74 metri pătrați și o terasă generoasă.

”2 camere semidecomandate, cu un hol generos, un loc de luat masa care dă într-o terasă mare, bucătărie, baie și o cameră de serviciu cu grup sanitar.

Imobilul este construit în anul 1940, cu cadre și grinzi, dar se află pe listele imobilelor cu grad 1 de risc.

Apartamentul are gaze, centrală proprie și necesită renovare. Geamurile apartamentului dau într-o curte interioară mare, ceea ce conferă luminozitate.

Se pretează ca investiție pentru închiriere sau pentru rezidențial fiind foarte liniștit.”, se specifică în anunțul postat pe un site de imobiliare.

Citește și: Cât au ajuns să coste pepenii, caisele sau roșiile în Piața Obor. Prețurile fructelor și legumelor din august 2022

Meniul de lux pe care-l primesc deținuții în Franța. Un român încarcerat acolo arată zilnic ce mănâncă și internauții îl... (P) 7 lucruri în care merită să îți investești economiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x