Antena Căutare

Video. Viețile pacienților, puse în pericol la Spitalul Elias! Așa arată materialele sanitare neconforme pe care medicii le-au refuzat

Viețile pacienților de la Spitalul Elias din București ar fi putut fi puse în pericol din cauza unor materiale santiare neconforme ce au fost trimise de către un furnizor la unitatea medicală.

Viețile pacienților de la Spitalul Elias din București ar fi putut fi puse în pericol din cauza unor materiale santiare neconforme ce au fost trimise de către un furnizor la unitatea medicală.

Medicii de la spitalul Elias susţin că vieţile pacienţilor ar fi putut fi oricând în pericol, din cauza acestor materiale neconforme.

Din fericire, tot ei dau asigurări că seturile nu au fost folosite, deoarece au sesizat la timp că erau cu totul altceva decât fusese vorba. De vină ar fi mai exact firma care a câştigat licitaţia.

Reprezentanții firmei recunosc că au fost niște greșeli de producție în ceea ce privește unele consumabile și recunosc că acel contract a fost reziliat încă din luna martie.

O filmare făcută în unitatea medicală luna trecută prezintă materialele cu care ar fi trebuit să lucreze doctorii de la Secţia de Ortopedie.

După apariţia imaginilor pe internet, Ministrul Sănătăţii a început verificări la spitalului.

„Ne-am autosesizat la apariţia unor articole legate de utilizarea unor materiale sanitare, în special pentru blocul corpul operator, care nu ar corespunde calitativ. Din primele informaţii ştim că aceste contracte de furnizare a acestor materiale au fost anulate, dar dorim să vedem exact dacă utilizarea acestora nu a pus în pericol siguranţa pacientului. De aceea, inspectorii DSP vor verifica aceste aspecte în cursul zilei de azi, iar în această după-amiază voi avea un raport preliminar cu primele concluzii", a declarat Sorina Pintea.

Însă, aceste mici greșeli de producție ar fi putut pune vieți în pericol.

Mai multe detalii, în clipul de mai sus din Observator.

Polițiștii bulgari au găsit și ei 150 de pachete cu droguri împrăștiate pe plaje. Pericol pentru turiștii care aleg lito... Topul celor mai bune școli private din București. Cât este taxa anuală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x