Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

„Sunt legată cu sârmă! M-a violat, ajutor!”. Detalii de ultimă oră despre cum a fost schingiuită, violată și apoi ucisă Alexandra, una dintre victimele nenorocirii de la Caracal!

Noi pasaje din apelul disperat al Alexandrei, una dintre fetele ucise la Caracal, au fost dezvăluite și sunt imposibil de suportat de ochii sau urechile cetățenilor unei întregi țări. Informațiile ultimă oră sunt de-a dreptul înfiorătoare

Noi pasaje din apelul disperat al Alexandrei, una dintre fetele ucise la Caracal, au fost dezvăluite și sunt imposibil de suportat de ochii sau urechile cetățenilor unei întregi țări. Informațiile ultimă oră sunt de-a dreptul înfiorătoare.

„Le-a spus că este legată cu o sârmă de picioare, că a fost violată, a strigat după ajutor, a zis că este sechestrată, că a fost bătută. Nu ştia unde se află, le-a dat nişte indicii. Le-a spus tot ce a putut ea, cauta adrese acolo, tot ce a putut ea. Iar poliţia, în ”înţelepciunea” lor, credeau că nu este fata. Vă daţi seama, la 15 ani să fii bătută, violată, schingiuită şi tu să îţi pui speranţa, să vorbeşti 20 de minute la telefon cu oamenii legii”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetiței dispărute într-un mod îngrozitor dintre noi.

Citește și:

Una dintre fetele ucise la Caracal era rudă cu o cunoscută persoană publică: „Erau aşa de proşti şi neinstruiţi, de amatori, încât nu au făcut confruntarea”

Un bărbat de 65 de ani este audiat de poliţiştii din Olt în cazul celor două fete dispărute la Caracal, la locuinţa acestuia fiind găsite rămăşiţe care par a fi umane, dar şi bijuterii care ar fi ale adolescentei dispărute în această săptămână, au precizat reprezentanţii Poliţiei Române.

„Sunt legată cu sârmă! M-a violat, ajutor!”. Detalii de ultimă oră despre cum a fost schingiuită, violată și apoi ucisă Alexandra, una dintre victimele nenorocirii de la Caracal!

Anchetatorii nu exclud ca printre rămăşiţele găsite într-un butoi să se afle şi cele ale fetei dispărute în aprilie. STS a transmis mai multe explicaţii după ce a fost acuzat că a localizat greşit apelurile date la 112 de fata de 15 ani dispărută la Caracal, spunând că nu identifică locul telefonului şi nici celula operatorului de telefonie prin care este făcut apelul, aceste date fiind furnizate de către furnizorul reţelei publice mobile de telefonie la iniţierea apelului.

Citește și:

S-a descoperit! De ce și-a omorât victimele criminalul din Caracal! „Sub casă avea săpăte buncăre...”

Conform datelor prezentate de STS, adolescenta a sunat de trei ori la 112, iar operatorul a încercat apoi de nouă ori să reapeleze numărul, intrând însă mesageria vocală. Şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, a admis că poliţiştii puteau intra la locuinţa bărbatului din Caracal, dar au aşteptat decizia procurorului, acesta fiind motivul pentru care intervenţia a avut loc la ora 6:00 şi nu la ora 4:00, când au ajuns. Buda a declarat că poliţiştii au aflat vineri, în intervalul 2:00 - 3:00, adresa exactă la care se afla adolescenta, în jurul orei 3:30 a fost emis mandatul de percheziţie, iar la ora 4:00, echipajele de poliţie şi procurorul au ajuns la locuinţa suspectului, intervenţia având loc la ora 6:00, când a dispus procurorul de caz.

Recomandari